Snubbla inte över mina fötter.!!!

Tågbiljetterna gick på 1000 kr per person å ju längre vi väntar desto dyrare blir dom så jag har bokat dom klart å de.. Så nu e allt klar å jag längtar till den 26 maj då vi drar iväg,. :P Ska bli så satans jäkla kuligt.. !!!!

Å emon drar jag till Kalix,, å kukkola.. kul de ska bli,, träffa Robert,, har ju saknat han.. ;) inte för att de är så jättelänge sen vi sågs men ändå,, gillar dig Robert!!!! Pussar till dig!!

Tyyp igår så blev de bastu med bruudarna å grabbarna.. Naajss,, haha vilka tokstollar dom är!! men kul hade vi,,:)
Blev rätt full å sen på natten när vi kom "hem" satte vi oss å åt mackopr jag klämde i mig fem stycken!!! Sen var jag trött å full :P hahaha.. Sååå vaknade imorse av att jag höll på å svettas ihjäl där vid 6-tiden,,  öppnade fönstret på vid gavel å sen la jag mig under täcket å snoozade med mobilen,, då jag började frysa som en tok!!! Nånå,, var rätt bakis imorse men det gick ju lätt över typ. Jobbat hela dagen,, vi har varit duktiga å städat hela repan å restaurangen å altanen å typ ja allt vad som går.. :D

Tyyp,, har kollat grease med brudarna nu ikväll å dansat en massa.. :) å måkat naglarna å plockat ögonbrynen..  hehe.. Vi äger vi är bäst!!

Nee nu börjar det bli sängdags,, ska jobba emon å sen hoppas jag på å få sluta så tidigt som möjligt så jag kan åka på en gång typ.. :)

Puss Å Kram!!

Kommentarer :

#1: Liselott

Åhh fy fan vad kul :P Saknar er som fan, när kommer du hit!

skriven

Kommentera inlägget här :