update..

Nu så.. Ska de bli en bättre och mer riktig uppdatering.. :)
I fredags så vart de ju middag hos burres mor å far å bastubadande.. sen blev de ju å sova tidigt då vi båda vqar rätt trötta..
Lördagen började med frukostmys å sen drog vi in till skolgatan där det blev städande och lite julpynt. Så for vi till P och C å hälsade på en sväng vid halv 1 nån gång.. Vid halv två for vi till Kicki för att fixa nå garantier å sånt med Tupperware. Vi blev kvar där i två timmar.. :) mycket mysigt med tända ljus och thedrickande å mackätande. Så for vi till Burres mor å far å hämtade lite kryddor å smör å sånt, sen till Ica å handla åsså for vi hem. Då hann vi baka minijulmuffins och chokladbollar med glögg innan det var dags att pallra sig iväg till vikingen för lite middag. :D det var mumma,, åt fläskfile inlindad i bacon och ost. Så när vi kom hem så kom M och A å hälsade på. :) trevligt. :)
I söndags så var det första advent.. :) Vi julpyntade, var å hämtade julgranar 4 stycken. :) tog ett tag innan jag hittade några snygga. :D Zivis var med å självklart hade de gått älg dära så hon var som galen. Sen for vi hem å satte upp våran utegran i rondellen. Iväg till M och A där vi lämnade en julgran i fikade å hade det mysigt.. Sen till Burres mor å far å lämna en julgran så kom Gunilla med på stan så gick vi å spanade in skyltsöndag. :D Sen körde vi hem henne åsså for vi hem. Julpyntade färdigt å lyssnade på julmusik, åsså bakade vi pepparkakor. :D
En riktigt trevlig helg.

Idag så har jag plockat undan min stora hög med tupperwaregrejjer, har städat bland mina papper å sånt också. Varit på praktiken mellan 12-21 så nu är de tvsoffamys med burre som gäller =)
Är ledig emon så då blire å plugga en del tänkte jag. Så ska vi å simma emon på morron..

Nåja..

Pussåkram

Kommentera inlägget här :