Haft fullt upp..

Jepps så är de.. idag är första dagen på länge som jag ens har startat datorn..!
Förra veckan var den sista praktikveckan, lite tråkigt men ändå skönt. Men ska dit någon fredag här framöver å spela innebandy. :)
I fredag så körde jag upp till Sjöfallet, då jag varit där å jobbat ihelgen. Ett par har haft sitt bröllop där så i lördags var de bröllopsfest å allt, till och med en burlesk show... Riktigt häftigt och lite annorlunda..
Så i söndags så bar det av neråt mot gällivare igen, åt middag hos mommo å moffa å sen for jag till Ester så drog vi på revy. :) det har som blivit lite av en tradition att vi går på revyn tillsammans varje år.. :) å den var rätt så bra.. lite långtråkig ibland men bra :)
Så sov jag över hos mommo å moffa för jag var för trött för att åka till kalix å söndags kväll, så pallrade mig upp halv sex igårmorse å åkte väl kring 6 tiden till kalix.
Haft första dagen i skolan igår, var kul att träffa alla igen. :) Så idag har vi haft en väldigt intressant föreläsning om mötet mellan olika kulturer. Han var riktigt duktig, kom ursprunligen från tjeckien men kom till sverige i tonåren som flykting. Det var kul, eller kul är fel ord, men intressant att höra hur det gått till och så.. När han var 6 år satt han ensam i fängelse, på den tiden hette det ju tjeckslovakien. Men alltså,, vilket liv han haft. Mkt mkt bra föreläsning!
Sen nu ikväll så har jag haft ett inredningsparty här hemma så då kom de lite folk så de blev fika å en massa surr. :D nu kollar jag tv å väntar på att hjärtat ska komma hem. Han är på sin fotokurs i Piteå,, eller nu har han väl börjat köra hemåt förhoppningsvis.

Aja..

Pussåkram

Kommentera inlägget här :