I´m alive!!!

Jag lever, trots att jag inte bloggat idag. eller nu gör jag ju det :) Varit en jobbig natt, sovit dåligt som tusan :/ men men, dagen vände och blev bättre och bättre. :)
Nu på eftermiddagen har jag och älsklingen varit på en trip till IKEA och shoppat badrumsinredning, så nu har vi tvättställ, spegelskåp med mera :D Å på måndag äntligen så kommer snubben som ska sätta dit kakel å klinker. :D Sköönt som tusan, för nu har det börjat hända lite iaf.. Är måttligt less på att bo här på Gärdes,, är som skönare att bo hemma :D å dessutom kan det inte vara så jättekul för svärisarna att bara sitta i stugan, speicellt inte när det regnar, nåja, dom är ju hit ibland också så...
Zivisen har ju börjat löpa, tredje gången för iår.. Men tur är ju att det är uppehåll i älgjakten nu från å med måndag. Så då hinner hon typ löpa klart innan den börjar igen.. Å då ska hon ju få vara med min pappa å jaga. För då har vi ju en liten bebis å ta hand om. :)
Nej, har precis duschat å nu blire å ta på sig jamas å kolla IDOL!!! ihihhihi.. kuligt värre. Emon så blir det älgjakt för mig å Burre om det nu inte händer nåt annat inatt, men det tror jag inte..

pussåkram

Kommentera inlägget här :