Hejsan bloggen!!

Här händer inte så mycket just nu.
De senaste dagarna har jag typ levt på jobbet. Varit för lite sömn och mycket att göra. Men idag är jag ledig iaf och vi är på väg till korpilombolo för att begrava min mammas morfar.
Funderar på att kanske kanske fara till folkan på rockabillypartyt ikväll men det är inget bestämt ännu.

Jag fick inte jobbet i Överkalix, både plus och minus med det också. Slipper pendla men men.
Jag har däremot fått 1 månads heltidsvik på ensamkommande i kalix :) å sen ska jag vara där i sommar också 8 veckor. Så det känns bra ändå. Och jag trivs där :)

Ligger rätt bra till med mina föreläsningar också. I psykiatri och missbruksvård. Har hunnit ikapp och vecka 22 tror jag det är vi har en tenta på det å sen är jag klar med det också!
Kursen som jag läser via fb i medveten konsumtion har jag en del att kolla igenom samt svara på nå diskussionsfrågor också. Men det kan jag göra via mobilen och det är bra :)
Det jag härnäst ska ta tag i är mitt starta eget projekt. Tanken är att jag ska komma igång till hösten har jag tänkt. Så jag ska sätta upp nå mål med datum för när jag ska vara klar med det.

Å ni har väl inte missat att jag bloggar om min träning på en annan blogg. Www.vagentilltoppform.blogg.se fast just nu är det rätt dött där också men ska hinna ta nå pass ihelgen.

Liten update var de nu då.
Jag har fullt upp med andra ord! Men då är det så jag trivs bäst också :)
Hade bra så länge!

Pussåkram

Kommentera inlägget här :