Tillbakatitt på 2014!


Januari spenderades nästan bara med sol och värme i sköna Thailand. En hel underbar månad på vift. :) 

Februari blev nystart med skidåkning och vinterlöpning. Barnmässan gick av stapeln å jag var med och hjälpte till ideellt. Helhärliga dagar varvades med massor av jobb. Mars kom och jag avslutade en 8 veckors lång ISO med minus på måttbandet. Skaffade mig en padda. Färgade håret (som vanligt) party med vännerna. 


April med barnvagnsmarschen som blev succé. Påsk och Valborg. Saga fick bo i sunderbyn på sjukan en natt. Registrerade mitt företag. 


Maj var en månad med fullt ös. Två bröllop, landsbygdriksdagen, fitnessmässan, löptur med Helena i Sthlm, strandruset, rockkryssning. Jag var nog inte hemma många timmar. 


I juni sa jag upp mig från mitt liv och började ett nytt som ensamstående supermamma. Fullt av jobb, flytt till lägenhet, brorsan tog studenten, det var festligheter och tokerier och lägenhetsfixande. 


Juli bjöd på härlig värme med soliga dagar. Två veckors 'semester' mer lägenhetsfixande, piercingutbildning, Luleå hamnfestival, kalixdagarna och da Buzz, sol och bad, en sväng till sjöfallet för lite avkoppling, jag började med min 30 dagars klänningutmaning. Å kors i taket. Jag färgade tydligen håret. :) 


Augusti kom och värmen höll sig kvar. Det var utflykter och härligheter. Dansade till Alcazar. Potatisen var klar och det blev dopp i kopp. Jag blev långhårig och jag började pendla till sjöfallet varannan vecka vilket gjorde under för mitt mående. 


Mitt tredje gudbarn döptes, mamma fyllde 50 och det var kalasande. :) vi var på konsert med Sveriges Elvis. Hade första dagarna på folkhögskolan med min kurs i tvärkulturell krishantering. 


I oktober fyllde saga tre år och det firades i dagarna tre. Till och med min farmor kom förbi! Jobbade sista veckan i sjöfallet och var ute på springtur. Fick välkommen hem blommor av grannen. I november kom det lite snö iallafall. Det var halloweenfirande och Vi hade skridskopremiär. Jag blev avstängd från jobbet. Vi firade skilsmässa med spakväll och Pommac. Mora träsk kom till stan. Mys pys och ljus. 


Sista månaden december lider mot sitt slut och självklart var de hårfärgning igen. Hade Rambo på besök. Julklappar och födelsedag. Julbak och julfirande. Tatuerade mig. Jobbade julbord i sjöfallet och åt gomat. 

Så här sista dagen på året firar jag med saga, grannen och hennes kids. Med förkylning och feber. Ofixad! 

Kalkonmiddag och chokladpaj till efterrätt. Plättar till kvällsfika. 
Barnvakt medan Linnea jobbar. Nu slänga ungarna i säng och ta de chill. :) 

Får önska er alla ett gott nytt år!! 

Kommentera inlägget här :