Igår alltså.

Vilken dag, vilken kväll, vilken natt! :)
Kände mig sjukt otaggad igår när jag vaknade vid 11. Började ta itu med mina räkningar och blev låg istället så jag gick å la mig igen. Kände mig sjukt nere men sopade räkningarna under mattan och gick över till grannen istället. Där blev det chokladmuffins och the som piggade upp en lite. 
Som den organisatör jag är så fixade jag hennes köksskåpar. Vi åkte å shoppa ett par jeans till mig handlade lite å gjorde middag. Drog på stan för lite hälsa påande och vi kom väl hem kring 22. 
Vi hade ju köpt förköp till exklusive där fronda skulle spela. Så vi gick till mig så kom Malin också. Alla sjukt otaggad för att gå ut men vi tänkte väl att vi går ut en liten stund iaf. Börjar nog bli väldigt gammal då de flesta som var på exklusive inte ens såg ut som att de blivit blöjtorra ännu. Klockan vart nästan 1 och vi orkade inte vänta på fronda så vi gick över till lilla. Asbra! Sjukt roligt och massa dansande. Vi ägde dansgolvet och Sara Varga som DJ är helt underbart för hon vet verkligen hur man får igång partyt. Typ dansade loss så vi var sjöblöta i svett efteråt. 
Har ju alltid lappen till jackan i bh-n. Färgen hade släppt från den. Haha! 

Lilla stängde å vi chaffade lite folk bort till Töre och Hällefors. Där körde Malin fel och vi hamnade in i Haparanda kommun en sväng. Haha. Riktigt rolig bilresa. Kom hem kl 6 imorse! Vaken sen två timmar tillbaka och nu blire bullbak! :) 
Underbart att gå ut nykter då man mår så bra dagen efter! 

Kommentarer :

#1: Anonym

Du verkar vara en helt underbar tjej sandra.

Svar: Tack så mycket vem du än är. :)
Sandra

skriven

Kommentera inlägget här :