Måndag igen då..En grå dag är också en dag att göra något bra av! 
Min morgon började 05.30 då klockan ringde, pallrade mig upp och åkte iväg mot jobbet, lite mer trafik en måndag än en söndagmorgon på E4an kan man ju konstatera. :) 
Har jobbat läääänge idag. 7-21.30. Men hunnit med en hel del ändå. Bjöd Erika på lunch, surrade och hade trevligt. Shoppade ett par nya brallor i nån slags tröst/glädjeshopping. Både bra och tråkiga saker händer i min värld. 

Nya utmaningar väntar till hösten, halvt oviss om vad den har att erbjuda men den som väntar på något gott men jag kommer byta jobb iallafall. Vilket jag ändå ser fram emot. Sen får vi ju se, jag har ju sökt in till högskola också men det vet jag ju inte nåt om ännu. 
Åkte hem på middagsrast och stekte mig två ägg plus att jag hann med en the hos grannfrun innan jobbet kallade igen. 
Efter jobbet drog jag direkt till gymet. Skönt att få träna ur sig lite frustrationer. Väl hemma så har jag gjort en väldigt spännande ansökan. Coolt å se vad som händer med den. :) men det dröjer nog ett tag innan jag får veta... Så nu är det sängen som gäller. Hoppas jag somnar, fast hjärnspöken finns ju där :/ men känner mig alldeles slut. 
Imorgon jobb igen, kör 7 dagars. Började i fredags å slutar på torsdag. Sen ledig helg med älskade dottern som kommer till mig imorgon. Som jag saknar henne nu. ❤️❤️❤️ 
saknar en annan också såklart. ❤️❤️❤️ 
Nä nu blev det alldeles för långt. Så godnatt med er! 

Kommentera inlägget här :