Att sparka någon på smalbenen.

Det gör förskräckligt ont men det vore det värt ibland. Nu snackar jag inte om att sparka mig själv på smalbenen utan alla de satans jäkla negativa folket som finns runt ikring mig på olika sätt. Den senaste veckan har varit kantad av massa jäkla skit helt enkelt och jag blir så less. 
Ok fine, alla måste få ha dåliga dagar, till och med jag trots att jag är en sån optimist som även alltid tror det bästa om alla tills motsatsen är bevisad, vilket har inträffat några gånger av olika personer den här veckan och det stör mig som fan när man väl hoppas på något så händer det inget. 
 
Ursäkta mina svordomar så här på fredagsmorgonen, jag hoppas verkligen att min helg lyser upp veckan som varit sjukt grå. 
 
När folk är negativa så blir även jag det, både medvetet och omedvetet, alla de negativa personerna fattar kanske inte det men så är det och det stör mig själv. Jag har ingen lust att vara negativ, jag ser ingen mening med det, det är bara massa dagar som går till spillo på att gnälla och klaga och vara allmänt fucked up. Vem har lust med det? 
Så till er negativa människor, skriv en klagobok, skaffa ett liv.. Eller gör nåt åt saker istället för att bara klaga, både offline och online.....(inkluderat mig själv ibland eftersom jag kan vara negativ jag med) 
 
Så tror ni det skulle hjälpa att sparka dessa människor på smalbenen, kanske inte, men det skulle kännas lite skönt en stund för mig iaf! :)
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :