Livet och mina tankar....

Kan vara alldeles för jävligt ibland, kan vara alldeles underbart ibland, kan vara helt otroligt dåligt eller helt otroligt bra. Livet händer hela tiden och det stannar aldrig upp. Från det att vi föds till det att vi dör är vi med om något så storslaget som självaste livet. Att det pågått före vår tid och efter vår tid det kan vi aldrig veta. Vi har bara vår egen upplevelse av livet under den tid vi lever. Vi kan inte veta mer än det vi vet. Eller vet vi ens det egentligen, vad vet vi? Vet vi ens om vi själva existerar? Vi har vår personliga upplevelse av självaste livet och vi lär oss och bygger upp vår kunskap om livet och allt därikring. Jag lever och jag lär under hela tiden. 
 
Livet hur som helst, mitt är som en berg och dalbana som ibland har väldigt många loooooopar på en och samma gång, det går upp och det går ner. Periodvis så går det bättre och ibland går det sämre. Det viktiga är att aldrig sluta tro på sig själv och alltid fortsätta leva, ge aldrig upp hoppet och fortsätt kämpa i både med- och motgångar. Jag tror att allt har en mening och att vi utsätts för prövningar ibland, och allt dåligt har något gott med sig som man brukar säga. 
 
Vi alla gör val i livet som kan vara både mindre bra och mycket bra. Det val vi gör bestämmer också vad som händer i framtiden och vad som komma skall. Det viktiga som vi måste komma ihåg är att vi alltid kan ändra oss. Det finns alltid en andra chans och nya möjligheter. Alla kan vi göra misstag och snedsteg eller hamna fel. Vi kan göra om och göra rätt. Det är inte alltid det lättaste men det går. 
 
 
 
 
Keep up the good work och fortsätt leva. :)
Carpe Diem <3 
 
//Sandra
 
 

Kommentera inlägget här :