Another place, another time..

Såå det vart ju utgång igår då.. Vi drog till the gay 80´s men njae, musiken var då verkligen ingen höjdare, man kunde ju tro att de skulle vara bra musik men men.. Vi träffade iaf ett gäng med härliga typer som vi drog vidare med när det stängde.. Då skulle vi till berns men det var ju också stängt.. Så vi beslöt oss för Spyan (Spy Bar) Väl där är de ju ingen av dom som vill gå in förutom jag, då var dom trötta å ville hem å sova.. Så två som jag hade lärt känna tidigare hade gått in så jag tänkte att jag letar upp dom.. Fick gå in gratis hihi.. :P  Träffade en helt skön typ från The big Apple, New York.
Nånå,, jag är fortfarande rätt trött å bakis så jag ska nog lägga mig på soffan ett tag å vänta på att Darling Johan ska komma hem från sina nattliga äventyr.. :D

Onsdagkväll å dags för party.!!!

Har varit med å sjungit gospel idag.. Tillsammans med Rainbow gospel kör.. Det var en workshop.. Å alla var sååå duktiga :D Har druckit nån öl nu å väntar på den sega Johan som hoppade i duschen.. Vet inte vad jag ska ta på mig idag.. Har iaf köpt en riktigt härligt snygg keps... :) och ett gult linne och rosa leggins.. :) kulkulkulkul.. =)
Ska nog på gay 80´s idag.. Spännande,, kanske hittar nån brud å ragga på, hihihihi..
Ska göra mig iordning nu..

Wakie Wakie

Det blev då gröna lund idag,,, skojjígt värre,, men,, det var nog för lite sovtimmar och för mycket alkohol som gjorde att vi var något slitna på grönan.. Men vi åkte då en massa karuseller iaf och mådde så dära lite små dåligt ibland.. Men so what.. De e ju som så kul att åka.. :) De blev ingen utekväll för mig kväll,, så Johan har precis åka iväg alldeles allena.. Men han klarar sig.. Jag pallade inte. Är alldeles för trött.. Låg ju å sov från typ 19 till 22 nu på kvällen.. Men emon blir de då utgång. Åsså ska vi testa på speeddating emon. Spännande.. =)
Ska nu ta å lägga mig i sängen å kolla lite film.. 
Sen blire nog john blund....