Äckligt..

Uhhh,, äcklad,, har haft fullt hus här hemma hos mig i porjus, vi har kollat idol å så.. Å sen nu upptäckte jag att ellens hund avvo hade spytt vid typ dörren till sovrummet.. Äckligt so mfan,, jag mår illa.. Blää.. Men men.. nu har jag iaf torkat upp det,
Ska mysa lite nu ;) 

Snart slut på den här säsongen.!


Idag har jag varit riktigt duktig hela dagen,, inte bara jag utan dom andra också här i Sjöfallet.. Vi har tömt två hus.! Allting måste ju tömmas nu när vi stänger på söndag för dom går ju in i husen och renoverar. Ska bli så kul å få allting nytt.. Å Spännande.... Så på söndag den 5 oktober har vi stor utförsäljning på allt, toalettstolar, utemöbler, bord, stolar, soffor. m.m.

Har packat ner det mesta från mitt rum nu också, så på torsdag åker vi ner med det till Porjus, är typ inte lite saker å jag har redan tagit ett lass. Å hälften av grejjerna behöver man väl egentligen inte. 

Har bastat idag, var riktigt skönt efter allt lyftande å kånkande under dagen.. 
Så nu sitter man här igen..
Dom andra kollar nån film på tvn, verkar spännande.. Tvn på högsta volym!

Den 8:e åker vi till Luleå på krögardagen, ska bli kul. Åsså sover vi över hos Ellen hela bunten. =)

Det var ju kost och hälsa för ett tag sen. Och då hände nånting som sa till mig att jag ska skaffa mig en hobby, jag ska börja dansa igen, tycker verkligen att det är kul Hoppas bara att jag fixar någon partner.. :) Men det blir nog inte så stora problem. De löser sig som jag brukar säga.

På fredag har jag ett prov i Biologi, så nu måste jag läsa lite sånt så det går bättre än NkB provet.

Det händer mycket i mitt huvud och vissa tankar klarar jag inte av, jag blir så fundersam och förvirrad. Vet ibland varken ut eller in, det kan vara rätt så jobbigt.. Å jag är less på att vara ett frågetecken!

//Sandra

Min gamla blogg.!

Schpännande.. :) Läste precis min gamla blogg.. http://sandrusss.bloggspace.se  gör de ni också.. Hihi.. står en massa roligt, todde inte att jag hade bloggat så länge.. men mitt första inlägg skrev jag den 2 februari 2007! Så jag har ju varit bloggare i över ett år.. Å inte har jag firat det på nå vis heller.. nånå.. får fira tvåårsjubileum istället..

Snart blir det å titta på Bourne Identity...