Snubbla inte över mina fötter.!!!

Tågbiljetterna gick på 1000 kr per person å ju längre vi väntar desto dyrare blir dom så jag har bokat dom klart å de.. Så nu e allt klar å jag längtar till den 26 maj då vi drar iväg,. :P Ska bli så satans jäkla kuligt.. !!!!

Å emon drar jag till Kalix,, å kukkola.. kul de ska bli,, träffa Robert,, har ju saknat han.. ;) inte för att de är så jättelänge sen vi sågs men ändå,, gillar dig Robert!!!! Pussar till dig!!

Tyyp igår så blev de bastu med bruudarna å grabbarna.. Naajss,, haha vilka tokstollar dom är!! men kul hade vi,,:)
Blev rätt full å sen på natten när vi kom "hem" satte vi oss å åt mackopr jag klämde i mig fem stycken!!! Sen var jag trött å full :P hahaha.. Sååå vaknade imorse av att jag höll på å svettas ihjäl där vid 6-tiden,,  öppnade fönstret på vid gavel å sen la jag mig under täcket å snoozade med mobilen,, då jag började frysa som en tok!!! Nånå,, var rätt bakis imorse men det gick ju lätt över typ. Jobbat hela dagen,, vi har varit duktiga å städat hela repan å restaurangen å altanen å typ ja allt vad som går.. :D

Tyyp,, har kollat grease med brudarna nu ikväll å dansat en massa.. :) å måkat naglarna å plockat ögonbrynen..  hehe.. Vi äger vi är bäst!!

Nee nu börjar det bli sängdags,, ska jobba emon å sen hoppas jag på å få sluta så tidigt som möjligt så jag kan åka på en gång typ.. :)

Puss Å Kram!!

Låt kärleken slå rot :)


Sitter å ska tytp boka tågbiljetter,, men får fram fyra olika alternativ med sj och veolia och boka tåg.. jaja,, de e ju bara ta de billigaste.. :P
Så väntar på att brorsan ska sluta åde så vi kan boka.. :D

Hmm, försov mig nästan igår morse,, fick ju ett samtal mitt i natten,, hojja det var inte så trevligt. :/

Tyyp,, på torsdag drar jag till Kalix,, kulkulkulkulkulkulkulkulkul!!!!! Längtar..!!!!!

Lyssnar på Ted Gärdestad nu.,. Han är sååååå bra!!

Svamlar på mest nu bara,, men ska nog ta å skriva ihop ett personligt brev,,
ska söka en distansutbildning på två år.. Till socialpedagog.. :)


Meen blir grillning ikväll,,
Smarry!!!

Saknar dig Robert.!!

Puss Å Kram!!!

Mer än väntat!!

Blev mera lön än väntat,, har precis betalat räkningarna,, kollat på lite tågbiljetter,, bokar tåget med brorsan emon kväll. :) kulkul.. Saknar Robert som tusan..!!!

Ska typ sova nu,,

Skriver emon om allt som hänt å om det låånga samtal jag hade..

Puss!!!