tihii ;)

Du ger mig min morgon du ger mig min dag.. ;> så ere mannen.. hahaha. :P nu kommer varenda en å vara jäkligt nyfiken på vem du är.. tihii.. meeen de kommer inte nån få reda på i första taget.. :D haha!!! :P

Har målat mina naglar idag, blev mycket fiint.. !! =>

Sitter just nu å lyssnar på Ellen å Maggan när dom har symaskinskurs.. :D haha.. låter kul, den går av den hoppar ur, men vad är det med den.. haha.. :D dom snackar om tråden.. tihiii!!

Igår kväll blev jag verkligen nervös, efter att jag skrivit mitt blogg inlägg så dog datorn,, de sa bara shoooo.. å sen var den död,, blev orolig å tänkte att de hade hänt nåt väldigt alvarligt,, men de var lugnt,, bara de att den var för överhetad, så imorse skulle jag betala räkningarna å då gick de alldeles utmärkt å så igång den, men ska försöka att inte ha den i sängen,,, så går de nog bättre tills jag ny införskaffar mig en ny dator. :)

Meen ska nu hitta på nå annat.. =)

Puss å Kram!!

;)

Utan dina andetag!!!

Lisen ville jag skulle uppdatera igår,, men jag var alldeles för trött så tänkte stt jag sku skriva ett längre inlägg nu men vi ser ju hur långt jag orkar, å vad jag nu ska hitta på å skriva om..
Iallafall så gårdagen blev väldigt väldigt lång, jobbade från halv nio på morgonen till 11 på kvällen typ. Fixat å donat å gjort klart inför öppningen av anläggningen, så vi har satt grejjer i alla fönster å satt upp lampor å typ gjort hur mycket som helst. Så när vi kom upp hit vid halv tolv kanske, då var vi rätt så trötta..  Så de blev tack å god natt på en gång,, vaknade imorse,, hur trött som helst, men hoppade i duschen som bara sprutar ut ljummet vatten, jobbigt,, men men,, nån gång ska väl nån slags röris fixa det.
Så idag har vi haft öppet hela dagen,, haft en del folk å så.. Jobbade änså till kvällen så när de blev som lugnt å alla hade gått så satte sig Inger vid symaskinen å jag gick in i köket å bakade muffins,, smarrigt.. :D
Gjorde eld åsså kom resten av personalen ner efter stängning,, drack en öl, så jävla gott..
Sen gick vi upp,, jag, Ellen å Johan var sist,, så nu har vi fixat å donat på rummen och i gemensamma,, satt igång kylen å skruvat upp en massa grejjer.. :D Kulkul. Är som skönt när man börjar komma lite iordning,, fast vi  väntar fortfarande på våra garderober som kommer nån gång nästa vecka,. 

Funderar skarpt på att åka till Uppsala, Johan! Försökt ringa dig men du svara inte,, men jag kanske kommer å hälsar på nästa helg!! Om de går för sig.. tihihi.. :D

Nånå.. Ska fixa vidare nu.. :D

Puss å God Natt!!

Schtan!!

Varit på stan idag med kusin vitamin, handlat lite böcker och en krya på dig present till Emmy som ligger hemma å är sjuk.. :/ samt att jag köpt nya strumbyxor å ett par jättefina som går över knäna.. I ljusgrått med en lila blomma typ. :)
Ska snart iväg till UM å fixa mera pilleripiller. .:) hehe. Sen till stinas å vänta på Inger så ska vi iväg å shoppa. Sen blrie Sjöfallet igen..
Nånå
Puss å Kram!