packning

ok, har skrivir en komplett packningslista nu till thailand, plockat ner väskan så den står redo att fyllas, men först viktigare saker, åker ju till gve emon så måste packa till de först.. varma kläder då jag hört att de finns snö där.. :) vi ska å bada ikväll också, när Burre kommer hem från luleå å sin kurs.. så till badet har jag också packat.

Dessutom har jag insett att jag är RIK :-) och så rik som jag är nu har jag aldrig varit, de är ganska häftigt.. :) men jämfört med vissa andra så är jag nog ganska fattig.. men men,, jag är rik å de är bra.!! jag kommer klara mig galant i Thailand å jag kommer ha pengar över sen också.. =) perfect.!!

nee nu ska jag mysa lite med Zandra å packa de sista.. :)

Puss å kram

Vi älskar Lasse!!!

Jaa,, jag älskar Lasse, han e bara så jäkla grym å helt underbart bra..!!! Kvällen igår var alldeles underbar och trevlig,
God middag, tack Johannes som var kock.. :)

Har tagit en spruta idag, inge kul, men den gjorde dock inte lika ont som grissprutan å förhoppningsvis kommer jag inte bli sjuk.
är för tillfället på texteriet, men ska nog hem snart å kirra lite lunch, jag är lite hungrig..

Emon bär de av åt mina hemtrakter.. :) jag vill.. jag längtar.. kul å få träffa alla igen.. :)

men men,,

puss å kram

thiing..

igår vart de storbak, pepparkakor, hallongrottor, ischoklad, banan-papparkaksmuffins ala sandra och chokladmuffins ala robert.. mkt smarrigt var det iaf.. :)

Magnus Carlsson i söndags var skitbra.. :D

Nu sitter jag på textfabriken ska göra nå roliga klisterlappar eller nå.. ;)

meeen nu vill nog lillRobbe ha tillbaka sin dator..

puss å kram