Fan också. Mår psykiskt inte bra just nu. ...

Fan också. Mår psykiskt inte bra just nu. Allt känns bara rent åt h-vete. Åh. Jobbigt. Det är så mycket saker som jag bara vill lätta mitt hjärta om. Men det är inte så lätt. Vem fan ska jag prata med? J jag behöver dig! Å jag saknar dig. Allt är bara dåligt just nu. Nu ska jag sova och försöka hoppas på att jag mår bättre emon. God natt. Pussåkram

Min Dag

Jess, min dag har varit rätt så slapp.. klev upp vid halv tio, surrade med Helena i telefon en stund, kissade, borstade tänderna, satt i linserna och smunkade mig lite. tog på min kläder å gick ner till restaurangen. käkade lite frukost. Har varit en lugn dag på jobbet,, varit in typ 5 stycken. men har städat lite å så under dagen.
sen så åt jag middag å gick upp till personalhuset..
har betalat räkningar, suttit på FB å nu ska jag gå iväg till gymmet å svettas lite!!!

nästa ämne blir Min Bästa Vän

pussåkram

Vänner

 

Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period eller för resten av livet.

När du förstår orsaken, kommer du också att förstå hur du skall förhålla dig till denna person.

 

När någon kommer in i ditt liv, är det oftast för att fylla ett behov du har uttryckt. De har kommit för att hjälpa dig genom en svårighet, för att ge dig vägledning och stöd. För att hjälpa dig fysiskt, känslomässigt och spirituellt.

 

Det kan verka som om de är sända från himlen, och det är de!

 

De är för det du behöver dem. Så plötsligt, utan att du gör något fel eller på en till synes opassande tidpunkt, kommer denna person att säga eller göra något som gör att ert förhållande tar slut. Ibland dör de, andra gånger lämnar de dig.

 

Ibland provocerar de dig och tvingar dig att fatta ett beslut.

Det som är viktigt att förstå, är att ditt behov är mättad, ditt öde är fullbordat, deras arbete är utfört. Den bön du skickade till universum har blivit bönhörd, och det är nu dags att gå vidare.

 

Några människor kommer in i ditt liv för en PERIOD, för att det är din tur att dela med dig, att växa eller att lära. De ger dig en upplevelse, lugn eller bara får dig att le!

 

Kanske lär de dig eller visar dig något du aldrig gjort förut. Vanligen ger de dig en ofantlig mängd av glädje. Tro på det!  Det är äkta! Men bara för en period.

 

Livslånga förhållanden lär dig livslånga läxor, sådant du måste bygga upp för att få en solid känslomässig grund. Ditt jobb är att acceptera läxan, älska denna människa och använda det du har lärt i andra relationer och områden av ditt liv.

 

Det sägs att kärleken är blind, men vänskapen är klarsynt.

Tack för att du är en del av mitt liv, antingen det är för en period eller för resten av livet.