Trion...:)


Jag, Annlo och Maria
Måste erkänna att vi hade jäkligt kul igår.. :)
Efter en skön kväll med Burre å Johan Falk så ska vi nu hoppa i duschen å sen gåg å natta.!!
Vi hörs emon. :)

Puss å kram

parrtykväll

Igår vart en helt trevlig kväll, började med lite förfest hos Micke å Ann, sen kom Harry å hämtade upp Burre som skulle iväg på sin företagstjosan, sen kom Harry tillbaka å hämtade upp oss så drog vi in till stan, plockade upp Titti åsså iväg till vikingen för att äta an smaskig middag.. Blev en fördrink som var rosa å smaskig, sen åt jag baconinlindad fläskfile.. :) men hur som helst, gott med trevligt sällskap,, vi promenerade vidare till bowlinghallen, å ja,, det ska vi inte prata om men jag sög... Micke vann alltihopa, men men,, som vanligt med de ju, han vinner ju allt jämt.. :) Så kom Maria dit också,:) sen drog vi till before å satt dära å drinkade lite.. för att vänta på att nattklubben skulle öppna.. så gick vi dit å där träffade vi Burre, något lullig,, haha, fast de var vi nog allihopa.. Men hur som helst, drinkande, dansande. Å massa annat..
Sen drog vi till stråka på lite efterfest å nattmat.. :) älgfärsbiffar med makkisar,, dom var väldigt uppskattade. kanske måste bjuda på såna nån dag här framöver. :D

nee imorse vaknade jag med världens huvudvärk, ajajaj, men tog nå piller å somnade om.
Sen nu för ett tag sen ringde Ann å fråga om vi skulle med till happis så joo,, nu har jag då klivit upp å Burre lagar frukost åt oss..
Ska välja ut en film så ska vi kika lite..

Nånånå

Pussåkram

sleeping in my dream

God morgon,,
Har drömt en rejält helt tokkonstiga saker inatt, shit,, inte nå läskigt men ändå läskigt,, typ Burre fick lunginflammation och dog för att de vara massa banditer efter han som ville komma åt han, å vi körde omkring i nån liten röd sportbil å allt var bara helt crazy...
Men som tur är så var det bara en dröm. Å drömma kan man ju göra. Jag har en drömtydarbok så ska kika i den om jag kan få fram nåt.
När jag var liten drömde jag alltid att jag åkte i en tunna ner för ett vattenfall, det var blommor å sol å alla mina vänner stod runtom och vinkade, det var egentligen en hemsk dröm för jag visste att jag skulle dö i slutet, men allting var så vackert runt omkring i drömmen så det kändes som bra ändå. jag blev inte rädd eller nåt..
Vet dock inte varför jag ofta drömde det när jag var liten. Men men, Det är många år sen.
En annan sak jag också alltid drömde det var att pappa dog, blev bortrövad, försvann, det höll på så ett tag, å varje natt gick jag in till mamma å pappas sovrum å kollade så han var kvar, DET var däremot läskigt, för pappa är nog en av mina absoluta favoritpersoner, kommer han nog alltid vara fastän han inte riktigt vet om det.. Fastän jag nu varit en trotsig tonåring å skrikigt diverse saker åt han å massor med sånt, men det är så tonåringar är, nu vet jag bättre.. :) haha..

Nu frukost.. :)

Puss å kram