sliten

Jobbat hela dagen lång, hunnit med en sväng till Louice på hennes 30 årskalas, men nu är jag hemma, äter chips, kolar film och myser med Ziva. Ska gå å lägga mig snart, ska upp å jobba hela dagen emon också..
Burre han e kvar på kalaset, så han kommer hem nån gång inatt, så emon ska han å Ziva på utsällning i ökx, ska bli spännande å se hur det går för våran lilla brud. :) tror de kommer gå bra. men man vet aldrig. :D

nåja...
Har iaf bokat biljetter till luleå kalaset precis. :)

pussåkram

blodspår

idag har vi varit sista gången på valpkursen, denna gång har vi varit ute i skogen mot vitheden, då har vi blodspårat med Ziva, attans vad hon är duktig, första gången gick det lite saktare, och hon drog lite med vinden. men andra gången, jäklars, hon är riktigt noga, och hon missar inte en enda blodfläck. :) så när hon kom fram till slutet å klöven så blir hon överlycklig, hon verkligen gillar det. Är skitkul, var första gången för mig. Men det var kul å de kommer defenitivt flera gånger.

Imorgon är man ledig, ska å städa på fm, sen blire å fa å jogga med Ann. :)
åsså ska vi mysa emon kväll jag å burre, middag på kina och sen bio.. det blir nog bra..

Pussåkram

skitbingo

fick ingen vinst igår på bilbingon,, men de märks att de är kalixbor, dom var då satans sega på å tuta när de var bingo å sen så var de felbingo typ hela tiden... å dåliga signaler.. håll in tutan ordentligt,. å sen tuta folk fastän dom inte hade bingo.. ja herregud, jag trodde jag skulle gå i taket... nåja.. vi vann då inte ett jota..

Haft kökstur på jobbet idag. Så nu ikväll har jag å burre först kollat sista johan falk filmen. :D bra bra..
så nu ahr 50firstdates börjat.. :D brabra..

tare bara chill å myser ikväll.

känner mig så orkeslös och trött, åsså har jag så ont i benen..

nåja.. pussåkram!!!