kvällstrött!

Jag erkänner, det blev massor med nätshopping,, :) får hem alla grejjer om ca en vecka. Men men, tog två par skor å nå leggings å nå linnen å massa annat.. Så vi får se vad jag kan ha. skor brukar ju vara hopplöst..
men men.. :D
Har varit å tagit sista sprutan i twinrix serien. ajajajajjajjaajajaj.. Jag ogillar verkligen sprutor.. :S
Nå men, nu har jag typ livslångt skydd iaf..

Har klippt gräsmattan idag igen.

Varit på promenad/jogging med tjejerna nu ikväll, blev 63 minuter och 5,9 kilometer.. Inte så dåligt. :)

Nåå, ska lägga mig i sängen, spela lite blip och läsa en bok.. Är lite trött, fastän jag inte gjort så jättemycket idag.

Ska å simma imorgon på morgon.. :)

Pussåkram

nätshopping. :D

Sitter å kollar på kläder på internet,, kanske man ska nätshoppa lite.. :) Vore kul å skaffa lite nya sommarkläder. :) behöver lite ballerinaskor, har ju gjort mig av med alla ju, Nå vi får se vad jag hittar.. Ska plugga också nu medans lillan sover. :D

Pussåkram

Lördag och Söndag!!!

Så var snart den här helgen över också. I lördags när vi vaknade åt vi en rejäl frukost, Burre kollade klart filmen och sen åkte vi iväg mot stugan, lämnade Zandra där åsså åkte vi vidare till Ylipä? där Burre har en liten liten jaktkoja, Ziva hon har hoppat å skuttat omkring i skogen, hon gillade nog det.. Så insåg vi att den lilla lilla bastun som finns där har blivit bo för några ekorrar eller nåt liknande.. :D Så gjorde vi eld å grillade korv, vi hade även med polarkaka, men den hann vi inte få nåt av. Ziva den lilla rackaren hon snodde den å stack iväg,, å kvick är hon ju så de är ju inte så lätt å fånga henne..
Så gick vi tillbaka till bilen och åkte vidare mot Hedenäset, vi var till Burres mommo och moffas grav. Så for vi till Erik och Gerd å hälsa på, sen så åkte vi tillbaka mot stugan igen, åt lite mackor då de inte blev så mycket ätande tidigare.. G, K-U, S & F kom till stugan, vi stannade kvar en stund sen åkte vi hemåt, men då ringde dom från Gammelgården så vi for dit å blev bjudna på grillat. :D Smaskens..
Så vi var väl hemma vid halv 8 nån gång,, då blev de å klippa gräsmattan å fixa lite så vid 9 gick vi in å kollade ESC,, hmm,, jag råkade somna nån gång vid den 7e låten, var antagligen trött,, Burre kom från duschen, när han gick var jag vaken men när han kom tillbaka så var de på låt 20,, haha,, jag hade nog sovit ett tag.. Så då gick jag å la mig i sängen, har sovit alldeles utmärkt..
Vaknade imorse vid halv 8 tiden, Burre fixade frukost,, å eftersom jag nu hade åtagit mig å dela ut reklamen på lansbygden så åkte vi iväg vid 9 tiden,, men alltså,, det var ju inte det lättaste,, dålig beskrivning, den var väldigt gammal så den stämde ju inte riktigt.. Aja,, det tog typ 6 timmar!!!! Å dåligt betalt, så min tid som reklamutdelare varade bara en dag,, men då kan jag skriva ner det på cvet också. :) haha..
Så väl hemma nångång vid 4 tiden så då har vi fixat lite här hemma, bjöd G & K-U på middag å så, nu ligger Burre å Ziva i soffan å myser.. Jag ska nog gå å nanna kudde snart....

Emon e man ledig men då måste man plugga en hel del.. Nåja.. De måste ju göras det med..

Pussåkram