döden...

Spenderat det mesta av dagen med att läsa på om döden, verkligen intressant, hittade även en trevlig hemsida,, www.sjalvmord.com jepps.. fanns mycket bra info där för alla som vill ta livet av sig. jag hittade dock bra fakta om den biologiska dödsprocessen, det vill säga vad som händer med kroppen när man dör..
håller lixom på med ett arbetsområde i omvårdnadskursen som handlar om palliativ vård och så.
Frågor om hur jag ser på döden, vilka tankar jag har å sånt..
En fråga jag ställer er är, tycker du döden är skrämmande? och hur ser du på döden?

har varit på julspelsträning också..

Så har vi spenderat kvällen hos Kicki, Burre å jag har hjälpt henne å sätta upp massa lampor å sånt.

Nu ska jag nog gå å sova.

Ska vara klockan 8 hos Julia å fixa naglarna.. Sen blire praktiken mellan 12-21...

pussåkramågodnatt

En av mina favoritsaker är nog rosa förvar...

mms_img11370 (MMS)

En av mina favoritsaker är nog rosa förvaringsgrejjer för pengar. :-) synd bara att det inte är några pengar i dom. :-D

update..

Nu så.. Ska de bli en bättre och mer riktig uppdatering.. :)
I fredags så vart de ju middag hos burres mor å far å bastubadande.. sen blev de ju å sova tidigt då vi båda vqar rätt trötta..
Lördagen började med frukostmys å sen drog vi in till skolgatan där det blev städande och lite julpynt. Så for vi till P och C å hälsade på en sväng vid halv 1 nån gång.. Vid halv två for vi till Kicki för att fixa nå garantier å sånt med Tupperware. Vi blev kvar där i två timmar.. :) mycket mysigt med tända ljus och thedrickande å mackätande. Så for vi till Burres mor å far å hämtade lite kryddor å smör å sånt, sen till Ica å handla åsså for vi hem. Då hann vi baka minijulmuffins och chokladbollar med glögg innan det var dags att pallra sig iväg till vikingen för lite middag. :D det var mumma,, åt fläskfile inlindad i bacon och ost. Så när vi kom hem så kom M och A å hälsade på. :) trevligt. :)
I söndags så var det första advent.. :) Vi julpyntade, var å hämtade julgranar 4 stycken. :) tog ett tag innan jag hittade några snygga. :D Zivis var med å självklart hade de gått älg dära så hon var som galen. Sen for vi hem å satte upp våran utegran i rondellen. Iväg till M och A där vi lämnade en julgran i fikade å hade det mysigt.. Sen till Burres mor å far å lämna en julgran så kom Gunilla med på stan så gick vi å spanade in skyltsöndag. :D Sen körde vi hem henne åsså for vi hem. Julpyntade färdigt å lyssnade på julmusik, åsså bakade vi pepparkakor. :D
En riktigt trevlig helg.

Idag så har jag plockat undan min stora hög med tupperwaregrejjer, har städat bland mina papper å sånt också. Varit på praktiken mellan 12-21 så nu är de tvsoffamys med burre som gäller =)
Är ledig emon så då blire å plugga en del tänkte jag. Så ska vi å simma emon på morron..

Nåja..

Pussåkram