Vi är alla löv

Vi är alla löv på samma träd
Del i det som sker
Det finns en plats dit alla vill färdas
Det bor ett möte i vårt hopp

-Thomas Di Leva

Pussåkram

jobbelijobb!!!

Sådärja,, nu var provet avklarat å på tisdag så ska jag höra av mig till B-M så jag får börja med de sista två kurserna å sen kan jag klassas som färdig undersköterska med inriktning på psykiatri. :) Weeii!!! Har även hunnit vara hos Porn en sväng på Frasses/Morsans vid Coop. Så på måndag å tisdag ska jag å provjobba på Frasses vid E4an. :)så om jag gillar det så får jag fortsätta. Vilket är väldigt bra för då får jag mig ett jobb =) Weeii!! Dock så blire ju lite funderingar över sommaren å de. Ska ju få jobba på äldreboende i sommar, men får jag på frasses så tar jag ju hellre det.. Det för att jag slipper tunga lyft samt jag slipper torka skit,, vilket jag blivit enormt känslig för nu när jag är gravid.. Såå,, jag vet inte ännu nåt hur det blir.. Vi får se efter tisdag. Ajja.. Nu slappa lite framför datorn på Burres jobb. Sen luncha å sen jobba. :) pussåkram

fullt upp = inget ovanligt

Håhåjajaja.. Tänkte att det skulle bli en helg i avkopplingenstecken.. men nej tji fick jag,, hamnade å jobba både fre och sön.. :) men det gör inget, dom är så fina dom jag jobbar med. å dessutom så skadar det inte med lite extra pengar i fickan..
Så helgen ser ut ungefär så hära!!
Fredag!
09.00 Prov i Psykologi B
12.00-21.00 Jobba
Sen bär det av till stugan,, ska packa färdigt allting så Burre kan hämta mig direkt från jobbet.. :)
Lördag!
Hela dagen ledig,, bara massa mys och mat.. Kanske jag pluggar lite.
Söndag!
08.00-15.00 Jobba
15.00 Kalas hos Adam
Sen får vi se, måste göra en Tw beställning iaf,, men tror vi åker tillbaka till stugan,, känns som skönt å få tillbringa lite tid dära. :) Är så längesen vi varit där,, tänkte byta gardiner å sånt.. Så åker vi väl hem på måndag för då ska väl Burre jobba. Fast jag kan ju stanna i stugan så får han komma när han jobbat klart. :)

Har spenderat nästan hela dagen i GG.. Möblerat om lite å så.  Så har det varit städ party med Enjo nu ikväll.. Men är för fattig för att köpa nåt just nu..
Men nu blire iaf å lägga sig i sängen å plugga till provet emon.. :)

Pussåkram