bloggtorka såklart!!

Jag vet verkligen bloggtorka här nu,, men det kommer ett inlägg under helgen iaf.. :)
Är kvar i gve ännu..
Emon är det dags för en grej,, kulkulkul!!!
Nåja, ,tänkte bara kika in å berätta att jag lever och att vi mår bra..
Hoppas alla har haft en riktigt god jul.!!
pussåkram

gonatt!!!

Nu säger jag tack och godnatt här på bloggen. Kan hända det blir någe inlägg från mobilen å så.. Men annars blir det nog rätt så tyst.. Lämnar nämligen datorn hemma nu.. Å vi blir norröver en vecka ungefär.. Burre ska ju ha med sin dator å mamma å pappa har ju också dator.. Så jag kikar väl in där å de.. men min blir hemma å får vila=) hihi..
Nu är de läggdags för hela familjen!!

pussåkram

Tidig morgon..

Ja, brukar verkligen inte vara vaken vid den här tiden.. Men som sagt,, nu är jag det och jag är pigg. Ska nog äta lite frukost för jag känner mig lite hungrig. Burre har börjat slå in paket han med.
Trots att Saga har varit rejält snorig så har hon sovit bra.. Hon somnade ju i bärselen igår å sen så har hon vaknat till vid två tiden då hon åt lite. Sen så vaknade hon nu vid fem så bytte vi blöja och så.. Så vart hon rätt pigg så har vi legat å skrattat i sängen. Sötare unge får man nog leta hihihi.. Hon har nyst och snorat en del men hon verkar inte så bekymrad över det iaf.. Hoppas att de går över bara fort.. :) Så har hon nu ätit å nu har hon somnat om igen..
Burre ska iväg på jobbet på ett strax å sen åker han iväg med hans pappa till S-byn... Så jag blir hemma med Saga idag. Bara myspysdag blir det :) ikväll ska vi väl förbi svärisarna å ha lite lilla julafton eftersom dom inte kommer med norrut...

pussåkram