Bilder från förra helgen i stugan. :)

bilen är paj???

Suck, ,det känns som att min feber har kommit tillbaka.. har haft huvudvärk å varit trött å seg hela eftermiddagen,, å nåt annat då,, bilen har gått sönder,, eller det är nån lampa som lyser så emon ska vi å fixa med en sån där dator så man kan felsöka den. så får vi se vad det är... ojoj..

Igår så bokade vi in en natt på pitehavsbad för 495kr per person,, mkt billigt, ,boende, mat, schlagershow, frukost och inträde till äventysbadet. :) skitbra pris.. å bara för de på facebook. så vi ska dit den 4 februari och den 5 blir det då middag med tjejerna i luleå på Zan och sen blire första deltävlingen i melodifestivalen,, så det blir en helspäckad helg. :D kulkul. å de är vi värda. =)

Varit å åtit middag hos svärisarna idag också.. mos å korv... nu blire å lägga sig i soffan å bara tare luungt,, har som lite skallebank så... å sen blire tv klockan 8 om nå prinsessor som ska hitta en man, bra såpa det. på kanal 1.. å sen är de svensk maffia klockan 9 på 4an..
sen äre nog bara å natta..

Å igårkväll,, DET var häftigt!!! Jag är himla glad för det. ;) tihii...

pussåkram

onsdag...

Tillbringat dagen först på praktiken, sen var jag å Burre å shoppade,, hittade mig två par skor och en jacka. :D för 380:- billigt billigt. :)
så var vi å käkade middag hos svärisarna, dom hade gjort jansons frestelse men det gillar inte jag så jag fick kåldolmar. :D
nu kollar vi tv, sveriges mästerkock eller vad de nu heter. :)

pussåkram