Söndagkväll..

Så där ja..
Igår jobbade jag mellan 11-20.. Sen kom Ann och hämtade mig å vi åkte till Kamlunge. Där det har varit harrens dag. Lillebror Emil var med å fiskade. Men fick ingen harr. Prisutdelningen efteråt drog ut på tiden hur länge som helst så vi kom till Lappträsk först vid 11 tiden nästan. Så middag blev först halv 12.. Men såå gott det var :) Sen så blev det lite bastubad å sen åkte vi hem.. Trötta..
Idag har vi då varit på strandängsbadet. Jag, Burre å Lillebror :)
Badat å myst ett tag..
Nu har Emil åkt hem,, eller till Luleå å hem därifrån imorgon med andra lillebror.. :)
Jag å burre kollar film å äter lite chips å dip nu å myser. :D
Ledig emon också.. Då blire å åka till familjens hus å mäta magen å lyssna på minis hjärta å de. :D

pussåkram

mat och demo!!

Slänga i mig lite middag, älgskav och potatis. :)
Sen iväg å ha en twdemo..

Sen ska jag uppdatera om min helg !!

pussåkram

jobb igen..

Då var det snart dags för sista dagen på jobbet, sen väntar två dagars ledighet. :) hihi.. :) sköönt. Ikväll blire å åka till lappträsk å äta mat å bada bastu å sånt där mysigt. Å emon så kommer mamma å pappa å hämtar hem Emil. Så har jag även en twdemo emon. Ska bli kul. Är nu ett tag sen jag haft en så. :)

idag har jag väl inte gjort så mkt, fortsatt lite med min rensning, tagit tag i alla smålådor å de som jag har hängades i garderoben i en så kallad ikea skubb förvaring. :) Nåja,, nu har jag bara två hyllplan kvar å där lär de finnas mkt som jag kan hiva iväg. Så ska vi fixa en stång in under trappen så vi kan hänga alla ytterkläder där som vi inte använder. Då får vi bort det från vindan dessutom så då är det mindre grejjer där när vi nu nångång ska böeja med vindan. :)
Finns ju en väldigt stor och fin byrå på vindan också å den ska vi sätta in i Minis rum så ska kläder å sånt få vara å den. :) Det kommer nog bli skitbra.
Nåja.. Nu göra sig iordning å sen får jag skjuts till jobbet.. 11-20 jobbar jag idag..

pussåkram