jobbet kallar!!

Hojja vad det bränner på min rygg,, det är inte kul alls. Tur att jag har en snäll karl som smörjer in mig. :)
Väntar på att han ska komma hem nu så ska han köra mig till jobbet. Skulle börja 18 egentligen men blev 16 istället. Nåja, mig spelar det ingen roll. Är rätt skönt att gå dessa kvällspass för man har som hela dagen på sig till annat.. :D Fick ju rycka ut imorse å åka till kälsjärv för Burre lämnade ju släpet där igår. Så han behövde lite hjälp. Men nu är det hemma iaf. _Upplastat på traktorvagnen, i detta fall är de tur att vi har en liten släpvagn. :D hehe.. Nåja,, nu iväg till jobbet å emon äre fredag och helg.!! För jag är leeedig hela helgen så vi åker ju till nattavaara. :D Blir en sväng in till gälka också under helgen..

pussåkram

stressad...

Känner mig så otroligt stressad men jag förstår inte varför.. Jag har gott om tid på mig tills jag börjar, och jag har typ inget att göra fram till dess. Har packat ihop alla TW grejjer som kommit, har packat färdigt alla kläder till imorgon å allt e lungt.. Men ändå så har jag en stressknut i magen.. Det är otroligt jobbigt. Nåja,, hoppas att den försvinner av sig själv snart. :D Är något jobbigt att gå omkring och känna sig stressad.. Å dessutom när jag inte ens vet varför..

pussåkram

Burn like fire...

Hmm, har visst råkaa bränna mig ett gäng när jag varit ute idag.. Har ju bara haft ett linne och jag ser ut som en räka på axlar och nacke.. Ajajj.. Har smörjt mig med Aloe salva som är bra.. Jag lär ju flagna bort sen.. Hojja..
Har jobbat från 4 till halv 12.. Ätit en korv med hjärtat å nu e de sussa nanna kudde dags. Emon börjar jag jobba först klockan 6 på kvällen. Men om de blir å vara ute emon ska jag ha heltäckande kläder. :)
Vi har haft en lite otursdag idag.. Gräsklipparen har krajat är nå hjullager bak som typ inte ens existerade längre. Å sen nu ikväll när Burre var på g hem från Littis så har bakaxeln eller vad de nu heter gått sönder på släpvagnen.. Hmm, nu är det bara en sak till som ska hända för de brukar ju vara tre... Å sen har vi ju typ en skendräktig vovvsing på köpet. Som bara gnäller gnäller gnäller gnäller....
Nåja..
Nu sova!!

pussåkram