I´m alive!!!

Jag lever, trots att jag inte bloggat idag. eller nu gör jag ju det :) Varit en jobbig natt, sovit dåligt som tusan :/ men men, dagen vände och blev bättre och bättre. :)
Nu på eftermiddagen har jag och älsklingen varit på en trip till IKEA och shoppat badrumsinredning, så nu har vi tvättställ, spegelskåp med mera :D Å på måndag äntligen så kommer snubben som ska sätta dit kakel å klinker. :D Sköönt som tusan, för nu har det börjat hända lite iaf.. Är måttligt less på att bo här på Gärdes,, är som skönare att bo hemma :D å dessutom kan det inte vara så jättekul för svärisarna att bara sitta i stugan, speicellt inte när det regnar, nåja, dom är ju hit ibland också så...
Zivisen har ju börjat löpa, tredje gången för iår.. Men tur är ju att det är uppehåll i älgjakten nu från å med måndag. Så då hinner hon typ löpa klart innan den börjar igen.. Å då ska hon ju få vara med min pappa å jaga. För då har vi ju en liten bebis å ta hand om. :)
Nej, har precis duschat å nu blire å ta på sig jamas å kolla IDOL!!! ihihhihi.. kuligt värre. Emon så blir det älgjakt för mig å Burre om det nu inte händer nåt annat inatt, men det tror jag inte..

pussåkram

Mosplättar

Har sovit några timmar nu på eftermidagen.. Skönt som tusan :) Har iaf gjort bort mitt samtal idag. Så det är ur världen,, måste bara renskriva och skicka in.
Emil lagar mosplättar så snart blire middag,, smarrigt. Är hungrig som tusan! Måste numera äta typ varannnan timme annars börjar jag må fruktansvärt illa. Å borsta tänderna på morgonen de ska jag nog sluta med. Ska testa munskölj emon å se om det blir nå bättre med de.. eller om allt kommer upp ändå..
Nåja.. Nu har jag inte så mycket mera vettigt å säga..

pussåkram

Dröm...

Inatt drömde jag att vattnet gick.. Läskigt å spännande på samma gång.. Men det jag fasar för mest, det är att när det väl gäller så tjorvar Burres mobil, för den gör det konstant.!!! Just nu kan du inte nå det önskade numret. Så grymt störande.!!! Nåja.. vi får väl se hur det går.. :)
Jag har ju tippat på att Mini kommer idag men vi får väl se. Lillebror tror också på idag. Men än så länge har jag då inga speciella känningar eller så.. Haft några få sammandrgningar å de men inte nå större värkar eller så. Fast det är ju väldigt olika från kvinna till kvinna hur förloppet blir...
Fick iaf inte behålla någon frukost,, hann i princip bara dricka upp min oboy å sen så åkte allting ut igen,, inte speciellt trevligt kan jag påstå...
pussåkram