Tisdag..

Godmorgon på er!!
Idag så ska vi på läkarkontroll med Saga,, så spännande å se vad hon väger å hur lng hon har blivit :))

Sen är det dags att leka ekonom igen,, :/ suck,, å just den här gången känns det verkligen inte kul.. får bara hoppas på att det går ihop allting så vi får lite över till Stockholm!! nåja,, nu ska jag börja räkna..

pussåkram

Mat

Lagar middag, å idag blir det ris i riskokaren så klart.. :) Stuvade morötter å nå fläskkotletter :)
Smarrigt kommer de nå bli, jag är hungrig. Men behöver nog inte vänta så länge till för Burre slutar snart..
Saga fick äta ptotatis och flintastek från igår.

pussåkram

Så gick det med unghundskampen...

Imorse var jag å pappa nog uppe före tuppen ens hade en tanke på att kliva upp..
halv tre ringde klockan å då var de bara å stiga upp.. puh,, lite trött var man faktiskt,, vi åt lite frukost å sen åkte vi iväg med Ziva mot Björkfors å tävling/prov..
Så lottades det domare å såna saker å sen så åkte vi iväg så kring fem var vi i skogen å började gå.. hmm tre timmar senare var det fortfarande inte något upptag i Zivisen sökte fruktansvärt dåligt å virrade mest kring fötterna på oss. I början så sökte hon ändå bra men sen ville det sig inte..
Dock så har hon nu börjat löpa och det kan ju vara därför det gick dåligt.. för när hon löper kan de ju bli lite sockervadd i hjärnan.. :)
sååå.. nåja, vi fick lite frisk luft å motion iaf. :) samt köttsoppa när vi kom tillbaka.. Andra veckan i september så har hon nog löpt klart så då kan vi ta med henne så ska jag se till å få skjuta en älg åt henne.. :)
hon kommer nog bli duktig bara man ger de lite tid.

pussåkram