Smoothie å färska jordgubbar..

Jo tack, de är smarrigt det.. precis ätit kvällsfika :D
Jordgubbar från egna landet. Vi plockar nästan varje kväll så blir de några påsar till frysen och några till kvällsfika =) så supergott!!

pussåkram

Börjar med frågestund!!

Jag täntke ju även att för att jag ska komma igång ordentligt med mitt bloggande igen så börjar vi med en frågestund där det är ni läsare som ställer frågorna och jag kommer med svaren.. ni får helt fria tyglar och ni får fråga om allt mellan himmel och jord! :)

Så fråga på!!

pussåkram

Snart två veckor sen...

Det skrevs något på den här bloggen å ändå så är ni in varje dag å kikar.. Ja troget läsande :D tack för det..
jag har sagt flera gånger att jag ska bättra mig men blogglusten har verkligen inte funnits där.. Snart har vi augusti i intågande vilet betyder att jag ska ut å flyga en hel del :) det kommer bli grymt skönt å åka å svänga sina lurviga lite hehe.. :D små korta minisemestrar.. längst bort blir ju köpenhamn. sen är de stockholm och uppsala som gäller.. :)

Nåväl.. det har hänt massor de sista två veckorna. Men en av dom bästa sakerna är att vi har blivit med en till bil. Pärlan som vi kallar henne. En röd passat. :D
Så nu betyder det att det känns lite mer friare att vara hemma för nu kan jag å saga om vi vill åka iväg utan att behöva planera så långt i förväg.. Naajs!!

Nej,, idag tänkte jag vara duktig å ta tag i sovrummet som fortfarande inte har fått putsat fönster eller bytt gardiner.. få se vad jag sätter dit.. är väl lika å slänga upp nå höstgardiner på en gång :D
Nåväl.!!

Jag lovar att det inte ska dröja lika länge till nästa inlägg kommer!!

pussåkram