Vila i Frid

Nu har en alldeles för ung grabb lämnat denna världen och åkt vidare mot Nangijala dit där körsbärsträden blommar.
Men jag vet att du kommer ha de bra där. Du kommer säker att hitta D där bland träden också, eller kanske metandes vid sjön.

Det är alltid så mycket tyngre när det är en ung person som går bort och det är svårare att bearbeta. Men se framåt. För Marcus kommer alltid finnas kvar i minnet. När man är ledsen så kan man plocka fram något bra minne och glädjas åt att man ändå fick uppleva det tillsammans och sen en dag så kommer man själv hamna i Nangijala och där möts man igen.

Här är en dikt som Henry Scott-Holland har skrivit men som jag ändrat lite i...

Döden betyder ingenting.
Jag har bara dragit mig tillbaka till ett annat rum.
Kalla mig vid mitt vanliga namn.
Tala till mig sådär som du alltid gjort.
Ändra inte ditt tonfall,
Håll sorgen borta från din röst.

Sluta inte skratta åt alla små skämt.
Skratta som vi alltid har gjort.
Var med mig. Le mot mig. Tänk på mig.
Låt alltid mitt namn finnas med där hemma.
Uttala det som ingenting hänt, sorglöst
Utan spår av skuggor.

Låt livet gå vidare med samma innebörd som tidigare.
Det går vidare därför att det måste gå vidare.
Döden är ju ändå bara ett tillfälligt avbrott i vår gemenskap.

sov gott!

Jag mår bättre just nu på alla plan..! än så länge.. det går verkligen i vågor.. men jag har fått prata lite den senaste tiden å de känns skönt.. dock så är jag trött ännu.. trött så jag skulle kunna sova hela dagarna fastän jag sover hela nätterna.. men det känns igen som att det går åt rätt håll vilket betyder att jag är på g tillbaka hit på bloggen också =) så tack för att ni väntat på mig kära läsare :D
nu ska jag facebooka lite å sen gå å lägga mig å sova för emon måste jag upp med tuppen å köra burre till jobbet eftersom jag å Saga behöver bilen då vi ska ut till vassholmen emon med mammagruppen =)

pussåkram

på g!!

Ja har idag kört första joggingturen på länge.. men grymt sköt de var å få svettas lite.. Har ju fått ett program av Helena som jag nu ska följa i 8 veckor här framöver.. så första rudan tog jag å Ziva idag. :D 33 minuter och 4 km ungefär.. kändes som rätt lagom och helt OK :)
Blir å cykla lite extra den här veckan också så jag vänjer mig vid sadeln för nästa vecka på torsdag så ska jag cykla lilla midnattssolstrampen 5 mil med Maria :D hehe.. :) totalt galen! :D
nåja.. är sugen på att göra en klassiker också.. men vi får se..
har anmält mig till teamsportia som kommer köra olika föreläsningar och träningar nu under sommaren, helt gratis. så de ska jag också försöka haka på =)
Nu känns de som att de kommer gå de hära.. jag har som hittat igen motivationen som försvann där i våras på grund av allt möjligt.. men nu är Tränings-Sandra på g igen!! =)

pussåkram