Earth Hour

Här släcker vi då inte nå lampor,, vi kan väl bidra på nåt annat sätt lite oftare istället för att värna om miljön. eller se till att inte ha tänt lamporna i de rum man inte är.. Tur är så behöver jag ju inte tänka så ofta på de ändå för Robert går alltid runt å släcker överallt. men det är ju för att han värnar om miljön inte om elräkningen. :P

pussåkram

Tävling =)


"Jag tävlar hos ENDENISE och 300kr att spendera på barnkläder och barnprylar inne hos brands for KIDS."


pussåkram

Feber

Ja gårdagen började med att jag fick ont i magen och feber samt ännu värre i kroppen och muskelvärk överallt å mest i nacken å axlarna.. Låg i sängen typ hela dagen, sov sov och sov lite till.. Läste på lite om muskelinflammation och liknande å där stod att om man har feber och ont i nacken och inte kunde böja den framåt så skulle man iaf ringa 1177.. detta kan nämligen vara tecken på hjärnhinneinflammation.. men eftersom jag inte hade så hög feber och mitt allmäntillstånd ändå var hyfsat bra tyckte hon jag skulle avvakta och se om det blev värre.. nåväl,, Robert har smörjt min rygg med voltaren några gånger nu och det känns bättre är dock väldigt stel å nacke och axlar samt känner av att jag har ont i mina muskler typ överallt känns det som.. igår orkade jag knappt lyfta Saga.. är inte speciellt pigg idag heller.. :/ känner mig helt slut i kropp och knopp dock tror jag inte jag har feber nå mera. .svettades som en tok hela natten dessutom så har inte sovit så där super bra.
Så då är frågan om det här är nån slags fortsättning på min spänningshuvudvärk och värk i rygg/axlar/nacke sen tidigare..
Har försökt föra lite dagbok över hur jag haft huvudvärk å de och ja nog har jag då haft ett gäng med huvudvärk å käkat ibumetin nästan varje dag..
Såå ska ringa på måndag till vårdcentralen igen och se..

Har fundrat mycket också på om jag är stressad och de eftersom man kan få spänningshuvudvärk av de.. men ja jag vet inte ännu,, däremot så kan jag nästan säga att jag ibland känner mig mer eller mindre deprimerad över lite olika saker samt att de olika sakerna kan göra mig stressad så det har ett samband.. hmm,, eller nå sånt..
ja,, ringa vc å få en tid till nån så man kanske får prata lite å de..

pussåkram