Energitjuvar..

Jag är så fruktansvärt less att ägna mig åt folk som stjäl all min energi just nu.. Dessa vill jag inte ha i min närhet alls.. Det får mig bara att må ännu sämre än vad jag redan mår..!

Idag har varit en upp och ner dag!!
Full rulle från morgon till kväll och ännu är det inte slut..
Såå..
Ska ta tag i lite pappersröra nu å de.. sen vika in all tvätt å sen gå å sussa..

pussåkram

Bokstaven Ö

Längesen jag körde en omgång med detta å idag så har Ann fått äran att välja bokstav... å det blev bokstaven Ö...
Sååå att hitta fem saker som jag är tacksam för på Ö kanske inte blir lätt men jag ska försöka :D

- Överraskningar
- Öl
- Önskedrömmar
- Övningskörning
- Öppenhet

jess.. med lite hjälp så fick jag ihop det :)

pussåkram

lördag igen..

Idag är det lördag å pingsafton å emon så firar jag min första men verkligen inte den sista morsdag :) ska bli kul..man känner sig som mera vuxen på nå vis.. :D hehe..

Idag så håller jag å Saga till i gammelgården hos Ann.. Mitt hår håller på att bli längre. Ska bli kulkul.. Vi har kommit ungefär halvvägs nu. så jag passar på att data lite under tiden..
Ikväll så blir det klassfest med behandlingsassistenterna.. ska bli kul.. tänk nu har vi bara tre dagar kvar i skolan å sen så är jag klar..
hade lite lust att söka socpeden på folkhögs... men sista ansökningsdag var den 15.. men vi får se.. har mailat å fråga om det går att komma med sen ansökan.. har ju komit in på den förut men tackde då nej eftesom jag började på beh ass.. :) vilket är två väldigt bra år. jag har lärt mig oroligt mycket och även fått uppleva en hel del under mina praktikperioder.. har ju planer på att läsa klart alla uska inriktningarna också..

men men,, jag har ju hela livet på mig.. :)

nu ska jag fortsätta sitta å njuta å plågas när det hålls på i mitt hår :)

pussåkram