Nyårsafton och sista dagen i Sverige.

Igår kom vi fram till Arlanda tidigt på morgonen. Vi gick å åt frukost på hotellet vi bor på. Clarion. Sjukt fint, vi har utsikt över start/landningsbanan och vi bor på 8e våningen. 
Vi mötte upp P och lilla A som vi hann träffa en stund innan dom begav sig iväg till Thai. (Vi kommer träffa dom senare också) :) sen tog vi en pn på hotellrummet. Välbehövligt. 
Middag åt vi på 12 våningen tillsammans med 4 vänner från Uppsala. Roligt att ses för det var längesen. 
(Vi satt tyvärr inte vid detta bordet, men häftigt var det) 

Somnade tidigt och vaknade utvilad. Eller så inte. 
De flesta sängar har lixom en skarv i mitten där jag får ligga. Saga hade ju en egen säng men hon vaknade på natten och ville komma till oss och hon vill ju självklart sova på min sida så jag får då lägga mig i mitten och försöka undvika kanten. Men det går inte alltid så bra. Nåja. Jag ska sova på flyget :)) 

Nu ska vi chilla ett tag innan det är dags att checka ut och bege sig mot utrikes :) 

Färdigpackad.

Väskan packad och jag har aldrig haft med mig så lite kläder som jag har nu. Trots att vi ska vara borta typ 4 veckor! Men jag tror jag kommer klara mig galant! 
Köpte en ny ryggsäck idag för mina julklapps/födelsedagspengar. 65 liter rymmer den typ och hittills så är både mina och sagas grejer nerpackade i den. Burres ska också i dit! Så vi satsar på en ryggsäck när vi åker ner. Sen lär vi köpa nån väska där eftersom vi mest troligt kommer ha med oss lite mera grejer när vi kommer tillbaka :)

Nu säger jag tack å godnatt för mig. Vi åker tidigt emon till Arlanda där vi ska spendera en hel dag med vänner och bekanta :)

Saknad.


Dagen efter julafton var vi till pappa samt på farfars grav och tände ljus. De hade snöat rätt mycket. Men ser rätt mysigt ut ändå. Den här julen är den andra julen utan dig pappa. Tiden går så otroligt fort! 
Ibland väntar jag fortfarande på att du ska komma hem! 
Miss u!