Nu får jag sitta ner ett tag!

Idag så blev resan bokad så den 29 juni åker jag tillsammans med min mamma, mina två mostrar och min mormor till Kroatien! Det ska bli så underbart! :)
Jag längtar redan!! :)
 
Ja vad har jag gjort idag då. Haft fullt upp som vanligt!
Vi började förmiddagen med massa bebismys hos J&P och deras lilla dotter som föddes i måndags!  
Så underbart söt.. 
Sen så körde jag Saga till farmor å jag for på en obligatorisk grej på AF om sommarjobb på JB.. Intressant och vi får se vad det leder till. Har ju sökt en annan tjänst dära också.. Men vi skulle typ träffas iallafall. 
Efter det for jag hem å letade tankkortet som hade gömt sig under en sko! :)
Tankade bilen, for runt på 3 olika ställen å lämnade lönerapporter så man kanske får någon lön i slutet av mars. 
Sen har jag varit privatchafför först till Emil, kört runt han lite överallt, sen till K-U och hämta nå bildelar, där fick jag lösa ut honom eftersom han glömt börsen :) Sen tillbaka igen och hämta Gunilla och Saga så for vi på Coop så hon fick handla. Sen blev det middag, ärtsoppa och plättar dära. Åkte hem, har gjort eld, tvättat, kör en diskmaskin, röjt undan, satt nya sängkläder å nu! har jag satt mig här och varvar ner :)
 
Emon blir det å jobba å likaså lördag!
 
Pussåkram

Kalix Barnmässa!!

Ja! 
Jag har ju glömt bort att berätta om hur det var på Kalix Barnmässa!
Det var OK! V i var och såg på Anki och Pytte på fredagen. Det var ju mest för att jag ville det. Saga är lite för liten ännu, hon förstod ju som inte det roliga i det hela men jag skrattade! :D
Sen så for vi dit på söndag förmiddag igen, det var itne supermycket folk vilket var rätt så skönt. Vi släppte loss Saga på golvet och hon sprang omkring överallt och Burre hade fullt sjå med att hålla koll på henne! Så passade vi ju på att klippa en någon motvillig Saga.. så det gick inte så bra men luggen blev klippt iaf.!
Jag tycker att det var bra, det var många olika företag och förskolor med mera där! Det fanns många olika seminarier/workshops som man kunde gå på.. Både för vuxna och för barn.. 
MEN ( jag är som Tony Erving, (dålig koll på stavningen))
Det kändes som att det saknades något för de minsta barnen, alltså jag menar, Saga är för liten för att vara med på Zimba, hon är för liten för att prova på teater. Alltså.. hon förstår ju som inte riktigt ännu!! 
Anki och Pytte var ju som också för de lite större. 
Dom skulle ha kunna ha typ ett amningscafe eller nåt för ammande mammor, lite rytmik och sångstund för de minsta. För det var ju trots att en barnmässa och då borde det finnas något för alla åldrar! :D
 
Nåja!
I övrigt tyckte jag det var ett superbra initiativ av Kalix kommun och självklart av Lena Gählman som kom med iden :)
 
pussåkram

Föreläsning med Mia Törnblom!

Ikväll har vi varit i haparanda på en föreläsning med Mia Törnblom. Jag kan inte direkt påstå att det var värt 350kr. Det var inte superbra men inte dåligt heller. Det var helt ok.. men inte mer. Mycket av det hon sa stämmer ju så klart. Men det kändes som att jag redan är där på något vis. Jag behövde inte det där lilla extra som hon kom med. 
Det var ändå en bra föreläsning jämfört med många andra jag varit på, hon levererar ju verkligen och bjuder på sig själv! :)
 
pussåkram