Överklaga!!!

Redan onsdag,, vart tusan försvinner dagarna??
Imorgon ska jag jobba på äldreboende 7.30-17 så det blir en låång dag!
Ska förhoppningvis snart få gå på intro på nå ställe också så man kan vicka dära :)
Jag har räknat ut att jag söker ca 3 jobb per dag. Söker typ allt möjligt som jag ändå har utbildning för eller som jag är någorlunda lämpad för inom Luleå, Boden, Kalix, Haparanda, Överkalix och Övertorneå...
Såå nåt borde jag ju få nångång!
Måste ta itu med de dära A-kassan också. Ska överklaga, jag tycker det är helt sjukt att jag inte ska få någon ersättning trots att jag varit med sen 2006. Jag menar bara för att jag har studerat så är jag inte berättigad till någon akassa. Helt sjukt. Jag har ju trots allt jobbat innan studierna. Och varför har jag studerat då jo för att skaffa mig en utbildning så man ska få ett jobb. Dock är ju det inte så lätt heller då det står på nästan alla jobb man söker.
vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande
men hur lätt är det att ha erfarenhet när man precis har slutat studera???
Jag vill ju komma ut i arbete så jag ska få erfarenhet ju!!!
Nåja,, återkommer i detta när det börjar hända mera!! :)
 
Nu tänkte att jag skulle plocka fram lite middagsmat och förbereda den, blir nån slags grisgryta med ris eller potatis tänkte jag mig! Vi har ju lite griskött i frysen ännu så det är gott att variera sig lite ibland så det inte bara blir massa älgkött =)
 
pussåkram

Kommentarer :

#1: Fatma

Du verkar gilla tävlingar därför tänkte jag tips om det här: http://fatmas.se/2013/january/tavling-vinn-valfritt-smycke.html#comment :)

skriven

Kommentera inlägget här :