Trauma

Har ju spenderat gårdagen plus idag i Piteå på utbildning ju med två från jobbet. Det var en otroligt bra och givande utbildning och jag har fått lära mig enormt mycket och fått lite ögonöppnare och pushning å ja.. allt möjligt.. Nu dags att sammanfatta alla mina anteckningar så att det blir begripligt för mig :) Så jag sen kan dela med mig. Det handlade om Trauma, migration och etnicitet. och ja, det var typ superbra!
Tack M och S för en trevlig kväll igår med go middag å mys =)
Är rätt så slut i skallen efter dessa dagar, mycket nytt som har intagits med stort intresse så... ska nog inte göra många knop till idag.
 
Väntar på att Saga och Burre ska komma hem från pajala. :D dom har varit där idag och joxat.. Emon ska vi å ta vaccin inför thailand! :)
 
Ha en fortsatt trevlig kväll!
 
 

Morgonvy från köket :)tiiisdagmoooroon!

Goo morgon!
Inatt så har Saga varit lite halvlessen och velat sova i våran säng, kloss i mig, så hon har upptagit lite mera än halva sängen totalt och jag å burre har fått dela på resten. 
Äter frukost vid datorn idag, två kokta ägg och ett glas med fil och sylt :)
Ska snart bege mig av upp på E4 för upphämtning så¨ska vi åka till Piteå jag och två andra från jobbet på utbildning. Ska bli jättekul. 
Nåja,, nu ska jag göra mig klar! 
Kommer upp ett till inlägg strax men från mobilen, men min morgonutsikt! :D