Möten hit och dit. :)

Idag har jag varit på kalixbygdens byaråds årsmöte. Har blivit suppleant i styrelsen. Sjukt intressant. Kommer nog bli kul! :) 

Nu har jag krypit ner i sängen. Imorgon väntar tillväxtråd med kraftsamling 2011-2015. Spännande å se vad det är :)

Sov gott :) 

Lördagens party.

Vi var ju alltså ut i lördags. Jag å mina babes. På lilla hotellet. Ulf Nilsson var där och trubadura lite. Bra var han. Men hade velat ha lite mera drag. :) 
Synd var att dom hade placerat scenen mitt i ingången så det blev typ kökaos när man skulle in och ut ur lokalen då alla stod och dansade samtidigt. 
Hade sjukt trevligt hela kvällen. Men jag fick Ajaj i fötterna då jag hade lite jobbiga skor. Men men vill man vara fin får man lida pin. :) 


Så här fin var jag. :) å nykter hela kvällen. Så blev å chaffa lite. Hamnade i slutet på efterfest i gg en sväng då burre ville dit. Fick inte med mig han hem så åkte själv. Sov tre timmar å upp för att åka till jobbet 12 timmars pass. Jag var något trött igår när jag kom hem. 

Jobbat hela helgen.

Det har varit en lång jobbarhelg som äntligen är slut,, blev tre timmars sömn inatt då vi var ut på lilla igår. Hade sjukt roligt med mina babes. :) något trött idag men jag å Erika har ändå haft en finfin dag på jobbet. 
Nu är det tack och godnatt för min del. 

Sovgott!!