Nu är de färdigrännt.

Har precis krupit ner i min alldeles egna säng i lägenheten. Känns lite konstigt faktiskt. Men ändå bra. :) 
Varit sista dagen i sjöfallet nu för ett tag. Blir å åka upp å jobba lite under julborden senare men nu tänker jag mest hålla mig hemma. 

När jag åkte ner idag så Hälsade jag på farmor på sjukhuset. Hon har opererat höften. Sen åkte jag vidare till nattavaara å hade en tupperwaredemo hos mamma å sen hemåt. :) 

Var in på draggen å köpte lite nattmat. Plockat upp en massa saker. Har dock en hel del kvar i bilen men de tar jag emon. Nu tänkte jag få mig lite sömn. Ska upp tidigt å åka till garaget med Vickan å röja de sista. Så kommer saga gumman sen. :) som jag längtar. 

Sov gott! Nu vare klippt.

Idag har jag gjort något jag aldrig gjort förut. Jag har klippt håret på en kille. Och jag blev nog rätt nöjd måste jag säga. :) för att vara första gången...
 
I övrigt har de varit en lång jobbdag som vanligt. Men nu två dagar kvar å sen får jag vara lite Ledig. 
Ska åka till Jokkmokk en sväng imorgon på förmiddagen. Har inte varit där på evigheter så det ska bli jättekul. Blir bara en snabbsväng. Vi ska åka redan vid halv 8 så ska snart sova. 
 
Blev supersnorig imorse. Förstår inte varför. Helt plötslig började näsan rinna å sen har den gjort de hela dagen. Men men. 
Vi har då haft trevligt idag. 100 pers på fika och lunch å konferens så vi har haft å göra. Plus lite andra matgäster å så.  Kollat ph ikväll som vanligt. :)
har gosat med min nya kärlek. En liten valp på fem månader. Hon skulle sova inne hos mig men hon ville inte riktigt så hon fick gå till husse sin å sova istället. 
 
SoV gott!! 
 

Elden och skytten

Vi gjorde en eld ihelgen. Underbart. Jag gillar eld. Då är jag ju också eld elementet. :)
 


Elden har ofta setts som mänsklighetens och civilisationernas hjälpare och vägledare. Elden skall tas på allvar, annars så kan det lätt bli farligt. Eldpersonens natur är energisk, passionerad men ibland nyckfull. Antikens medicin sade att dessa personer lätt blev koleriska, och ett häftigt, eldigt humör var typiskt dessa.
Stjärntecken: Väduren, Lejonet och Skytten. Nyckelord: sommar, mage, ungdomlighet och gul galla.
Egenskaper: passion, eldighet, entusiasm, koleriskhet och spontanitet.
 
Så här säger de om skytten som jag är. :)
 
Skytten kombinerar eldens element, föränderlighet och planeten Jupiters storhet och positiva energi. Hans intelligens, vidsynthet och upptäckslusta gör honom till en en bra kompanjon eller partner. Ofta gör han upp storslagna planer, men hyser sedan en viss motvilja mot att ägna sig åt detaljerna. Han är expansiv, kunskapstörsten kan därför te sig sakta men stabil. Filosoferande och tänkande kan ibland bli viktigare än mer jordnära uppgifter, som att städa och hålla ordning hemma till exempel. Längtan efter personlig frihet kan ibland vara så stor att ingenting får går före. För skytten är det viktigt att fritt kunna utveckla sin egen personlighet. Öppenhet är också viktigt för honom och skyttar är i allmänhet mycket pålitliga, generösa och trevliga personer.
 
Element: eld
Kvalitet: föränderlighet
Polaritet: positiv
Nyckelord: Jupiter, expansion, öppenhet, frihet, rymd, resa, filosofi, optimism, häst och metallen tenn.
Positiva karaktärsdrag: flexibel, frihetsälskande och vänlig.
Negativa karaktärsdrag: taktlös och ombytlig. Människokroppen: höfter och lår. benbyggnad.
 
Nu har jag krupit ner under täcket. God natt 😴