Lilla igår.

Så kul som jag hade igår har jag inte haft på toklänge. Kitok ägde scenen och Sara som DJ var underbart. Hon fick verkligen igång alla och dansa och hon spelade grymt bra musik :) tack för supertrevligt sällskap och massa dansande. Det får vi göra om snart igen. 


Det blev att färga håret igår innan vi drog ut. Är sjukt nöjd och gillar de skarpt. Var lite missnöjd innan med bara de blonda. Nu känner jag mig mer som jag. :)
Bjöd även ett gäng skönisar på tacos på kvällen. 
Tagga nykter utgång nästa gång också. Bästa är att man slipper må dåligt dagen efter. :) 

Sista dagen på vecka 3

Imorgon går jag in i den fjärde veckan med hälsoprogrammet. Känns toppenbra och jag mår toppen. Bortsett från förkylningen. Det blir sista veckan i fas 1/omstälningsfasen då man kör utrensning av alla dåliga produkter i kroppen. Sen får jag börja lägga till kolhydrater och så gott det ska bli med makaroner. :) 

Efter nästa vecka ska jag även väga och mäta och fota. Spännande å se. Men de flesta byxor jag har börjar bli rätt stora på mig. :) 

Mitt mål den här veckan har varit att få ihop 5km av något slag, har blivit promenad pga min förkylning. I måndags vart det 2,9 km och idag blir det också en prommis så kommer jag upp i mitt mål. Tänkte att jag sku öka på kilometer antalet eftersom. Men har det inte helt klart ännu hur jag ska göra. 

Hoppas på att ni alla får en underbar lördag! Imorgon åker jag förhoppningsvis upp i det blå med en stor ballong. 🎈 

Om att föda utan vård!

Söndagen den 8 mars sätter vi ned foten. Mödradödligheten måste stoppas! Samling utanför Folkets Hus kl 9.45 och sen går vi kl 10 mot Kulturstation. Där blir det olika aktiviteter samt fikaförsäljning.
Kom som du är, med eller utan barnvagn :)

Hur skulle det vara att föda barn helt utan en barnmorska? Utan smärtlindring? Utan någon i närheten som vet vad man ska göra om något går fel? Endast hälften av alla kvinnor som föder barn runt om i världen har tillgång till mödrahälsovård och vård för nyfödda. I Asien och Afrika föder bara en av fyra kvinnor på sjukhus eller annan klinik.

#barnvagnsmarschen #barnvagnsmarschenkalix

*tidsinställt inlägg