Konsten att våga!

Ingenting är omöjligt!
- det är bara du själv som sätter gränserna. 
 

Idag är en sjukt bra dag, för idag så börjar kalix första pride! Sjukt kul! Tack till er alla underbaringar som varit med och planerat detta utan er vore detta ingenting! 
 
Ideerna sprutar i min hjärna och jag har lite för lite sömn i kroppen och är lite för hög på endorfiner och bra humöriner. Men det kommer bli en asbra dag.. 
Dessutom så fick jag igår veta att jag ska bli faster!! <3 WOW!
Augusti imorgon och snart julafton! ;) De ni,, men innan det så kommer ni få se och höra mer från Kalix för Alla! För vi har meeeera på gång! 
 
Kärlek till er alla! 
 
Kom ihåg att kika in på Galleria Kalix och beundra våra underbara konstverk som finns där.. Du kan lägga bud på tavlorna och mer info om det hittar du HÄR!
 
/Carpe Diem!
 

Sluttampen

Ja nu är vi inne på sistveckan. Pridestart på fredag.. Är en hel del kvar å fixa ännu. men snart är det verkligen dags för kalix första pride! Jag är så sjukt stolt över alla som är med och hjälper till å ställer upp..
 
https://www.facebook.com/events/1609463902661658/ <--- länk till evenemanget :)
 
Nu ska jag pridea en stund innan det är dags att sova..
Börjar tydligen jobba imorgon också vilket känns sjukt jobbigt,, hade nog velat ha semester några veckor till.
men men...
 
 
 

Tankar om känslor.

Känslor och tankar kring känslor, det kryllar av känslor inom oss, inom mig och inom dig, vi alla har dom inom oss på ett eller annat sätt mer eller mindre. De finns där... Det finns så många känslor men dessa kallar man för grundkänslor, basala känslor, finns några fler än de jag tagit upp. Det är när vi gör något som känslorna kommer fram. En del helt självklara en del mer svåråtkomliga. Men dom finns ändå där.
 

- glädje/stolthet! Jag känner glädje varje dag. För allt i livet och världen som gör mig glad, kärlek till alla människor, min underbara dotter ger mig otroligt mycket glädje, att få umgås med mina vänner och skratta ihop är glädje. Att få se solen gå upp på morgonen och höra regnet smattra är även det glädje. Jag är en glad person som även sprider mycket glädje till andra. Jag är stolt över den jag är! :) 

- intresse/nyfikenhet! För att vi ska komma någon vart så måste vi vara nyfikna, människan är nyfiken av sin natur och vi vill lära, jag vill lära, jag är intresserad av omvärlden och nyfiknar mig i mångt och mycket. - rädsla! Jag känner en otrolig rädsla för att bli ensam och övergiven, det är nog en av mina största farhågor och jag brottas med detta nästan dagligen. Jag vet innerst inne jag aldrig är ensam för det finns så otroligt många runt om mig som finns där när jag behöver någon.

- sorg/ledsamhet! Det finns en sorg inom mig dom aldrig kommer gå över, men jag har lärt mig leva med den. Att vara ledsen är en väldigt naturlig reaktion, dock har jag väldigt svårt att visa för andra när jag är ledsen utan stänger in mig sorg och ledsamhet inom mig. 

- skam! Ja jag känner skam också. Det finns vissa saker jag skulle vilja ha ogjorda. Men jag går vidare med högt huvud och blickar framåt. Att älta saker som varit är ingen ide för jag kan inte ha dem ogjorda iallafall. 

- ilska! Detta är något jag också håller inom mig, men visst finns det ilska också. Jag kan bli arg på mig själv och jag kan bli arg på andra. Det är ingen rolig känsla och oftast övergår den till att man blir lessen istället.