Inhale the good shit, exhale the bad shit

Måndag, ny vecka, nya möjligheter, tillbaka på banan igen. Det kallas för livet och livet gör lite som det vill ibland. Det kan ge en sjukt mycket positivt men ibland slänger de iväg en käftsmäll så man ramlar och blir liggandes ett tag. Men vad gör man, jo man samlar sina krafter och reser sig upp starkare än förut och visar livet att jag kan, jag vill och jag ska! 
Det är bara jag som kan bestämma vad jag vill göra med mitt liv och när livet ger mig käftsmällar så övervinner jag dem med råge. Men ibland tar det ett tag! Jag tackar så ödmjukast för all positivitet du gett mig. Det är det som gör mina dagar och min optimistiska sida! För som du vet. Jag tycker att ingenting är omöjligt - det är bara du själv som sätter gränser på vad du vill och kan göra! 
Ok, jag pensionssparar inte och enligt nån forskare där borta på andra sidan jorden nånstans beror de på att jag är optimistisk och har någon skada på hjärnan. Men vet du livet, det tror jag inte på.! Så forskarna. Släng er i väggen. När jag känner mig redo kommer jag börja pensionsspara. Men jag lever här och nu och tar livet med en klackspark. 
/optimisten, still going strong! 

Träning v.43

Ja så här ser veckans träning ut.. Typ ingenting..
Min vecka har bestått av hostande, snorande, feber och huvudvärk. 
Jag är fortfarande inte riktigt kry men efter en veckas vila så tänkte jag vara på banan igen imorgon! :)
 
Måndag:
Mittpådagen yoga 14 min 
 

Hostober

Igår vart det en vabdag med Saga, hostigt värre idag har hon åkt till sin pappa för en vecka där. Själv har jag också blivit förkyld. Bläh! Hostig å snorig å allmänt hängig typ. Jobbat långkväll idag. Nu bara två 5 timmars pass kvar ons och tor å sen ledig ända till måndag! :) 
Lagt mig i sängen nu. Dags att läsa lite geriatrik och sen lär jag somna som en stock. Hoppas på att må bättre emon. Börjar först 14 iaf! :) så sovmorgon blir det. 

Carpe diem