Plugg å dans.

Hemtentamen inlämnad och klar. Nu bara hoppas på att den får godkänt! Men det får jag veta senast 10 oktober ungefär. Idag har jag haft en soft dag på jobbet med diverse handling och möte. Åkte och hämtade min skatt när jag slutade. Så mysigt att hon är med mig nu en vecka. Snörde ihop middag och sen kom grannfrun över för att hjälpa mig med det sista i tentan. 

Jag och Daniel och Saga såklart har varit iväg på socialdans ikväll med kalix bugg och swing. Väldans trevligt å roligt. :) 

Idag så skulle min älskade och saknade pappa fylla 55år! Grattis pappa på födelsedagen vart du än befinner dig, men jag gissar på älgskogen med tanke på att det är den årstiden. :) 


Nu är det sängläge och jobb 7-12 imorgon. Sen åker vi iväg till S-byn/Luleå en sväng. 

Natti natti. 
Carpe Diem 

Pluggdag.

Den här dagen började kvart över åtta med uppstigning och lite yoga. Frukost och sen satte jag mig vid datorn och där har jag suttit mer eller mindre hela dagen tillsammans med min hemtenta i pedagogiken. Intressant och bra, men också jobbigt och tänkande. Är definitivt inte van att skriva så mycket då det är ett bra tag sen sist. Men nu börjar jag närma mig slutet och emon ska grannfrun hjälpa mig med det sista. 

Tog en paus och åkte iväg till Vickan för en långpromenad och sen tillbaka för att sällskapa med min dator igen. 
Nu har jag lagt mig i sängen och är laddad för en jobbdag imorgon och sen fixa klart tentan så jag får lämna in den. Lillgumman ska jag hämta imorgon också. :)) 

Carpe Diem! 

Den här helgen :)

I fredags var vi iväg till Luleå en sväng, gick på Storheden å strosade på lite affärer, köpte nya lampor till bilen. Så var vi på Ica maxi å handla massa gotta i charkdisken. 

Hängmörad entrecote till middag, sen lite god ost å salami. 

Jag har jobbat både igår och idag men har hunnit med en hel del ändå. 
Igår efter jobbet så vart de bowling med några av dom bästa å några till. 
Fick två strikar i rad. Lycklig javisst! :)


Jag fick en kexchoklad som tredjepris. Hihi. 

Idag på lunchen åkte jag ut till Saga och Robert. Han fyller år idag så dom körde lite gemensamt kalas så jag hjälpte Saga att göra hennes tårta. 
Underbara unge. :) massor av godis ville hon ha på den. 

Idag efter jobbet så var de dags för första tillfället med buggkurs. Jag å Daniel har börjat. Så sjukt kul är det. Massor med goa endorfiner och energier sprudlar i kroppen när man får dansa. Så söndagskvällarna hädanefter blir de dans. :)

Fick ett bra ordspråk idag när jag gjorde nå test på fb:

Så rätt och så jag just nu. 

Carpe Diem!