Båttur

Igår var vi ute på båttur med simning å snorkling. Jag provade snorkla för första gången men det var inte riktigt min grej. :) 

Vi hade en helmysig dag med massor av sol. Precis som alla andra dagar. :) 

Nu ska vi snart ta en låååååång promenad in till Ban Phe och kolla in marknaden där. 

Barnvagnsmarschen

BARNVAGNSMARSCHEN 2016 i Kalix

Tillsammans kan vi stoppa mödradödligheten Den 5 mars anordnas Barnvagnsmarschen i Kalix och på ett stort antal platser över hela Sverige - för att stoppa mödradödligheten och för rätten att själv bestämma över sin egen kropp. Privatpersoner och RFSU har sedan 2010 anordnat sammanlagt 161 Barnvagnsmarscher runt om i Sverige.

Var: Folkets Hus

När: Lördagen den 5 mars kl 11.30

Medverkande: Kalix för alla!, Kalix familjecentral, Studieförbundet Vuxenskolan.

– Orsakerna bakom mödradödlighet är bland annat bristande tillgång till sexualupplysning, preventivmedel, säkra aborter och mödrahälsovård. Vi som engagerar oss i Barnvagnsmarschen vet att det här går att förändra. 9 av 10 dödsfall kan förhindras med politisk vilja och resurser och det är därför Barnvagnsmarschen behövs.

800 kvinnor dör dagligen på grund av komplikationer av en graviditet eller förlossning. Varje år dör nästan 50 000 kvinnor och 5 miljoner kvinnor får allvarliga skador och vårdas på sjukhus.

Läs mer om Barnvagnsmarschen: 

www.barnvagnsmarschen.se

https://www.facebook.com/events/471158609736574/ <---- Länk till Evenemanget

Tidsinställt inlägg

Vila i frid.

Idag har varit en tråkig dag. Fick tråkiga besked imorse om att J gått bort. Har inga ljus att tända men du finns i mina tankar. ❤️ vi ses i Nangijala. 


 Å sen har jag legat däckad med turistmage. Så ingen sol och bad för min del idag. Men börjar kännas lite bättre nu iaf. 

Imorgon väntar båttur.