Den magiska femman...

Fem är dom som betyder massor för mig. Eller ja visst finns det fler. Men dessa fem är på något vis magiska alla på sitt unika sätt.. Mina absolut bästa girlfriends! :) 
 
 
Sandra <3 Liselotte - The Blacksisters sen gammalt tillbaka
I år firar vi 20 år som vänner.. 
Hon är den som bor längst bort och som jag träffar minst men hon är alldeles alldeles underbar och bäst på alla sätt och vis.! Bara övervinn den jäkla skitcancern som du fått! Jag är med dig i alla lägen :)
 
Sandra <3 Victoria - Wingwomans
Sen har vi då hon den hära bruden som jag gör alla tokiga upptåg med, ibland så drar vi ju med oss fler också såklart. Men alla knasiga saker å sånt man verkligen kan skratta åt efteråt och som ingen annan fattar vad vi har så fruktansvärt kul åt. Vad har vi inte gjort så säg? 
 
Sandra <3 Linnea - Grannfruar, eller ja fruar är vi ju inte direkt nån av oss ;)
Ovärderlig, vad skulle jag göra utan henne? Å vad skulle hon göra utan mig? =) 
 
Sandra <3 Malin - Rocksystrar!
plus då Ulf i mitten men han fick vara med för att han är snygg. haha.!
Vi är riktiga partypinglor vi å kul har vi. Men en som kan komma med goda råd det är verkligen hon. Å skratta får man göra ofta och mycket, både åt henne och med henne. Vi gillart! 
 
Sandra <3 Erika - Deepgirls...
Men hittade såklart inte nån finare bild än så där.. Typish! 
Det är så skönt att bara snacka ibland, hon vet vart jag är och jag vet vart hon är. Så lika på ett sätt. 
 
---------------------------
 
Anyway! 
Jag älskar er brudar, livet vore inte detsamma utan er och jag klarar mig inte utan nån av er!
 
 
 

11.1.16

Idag började allvaret igen efter massor med mys och lediga dagar. 
Tidig uppstigning för både mig och goungen. Jobb och förskola. Men det gick bra. 
Men men. Det är inte så länge kvar nu till vi får semestra ordentligt. Som vi längtar. :) 

Min lilla Pippi älva :) 

Tog mig ett bad ikväll med levande ljus å mysmusik. Så sällan jag badar men det var riktigt skönt. Få värma kroppen lite. Har sån träningsvärk i benen efter gymsvängen igår. Men det går nog över. Kört ett yogapass ikväll också. Kändes så bra! 
Namaste! :) 


Att rannsaka sig själv.

Reese Witherspoon gör en otroligt bra roll i filmen Wild, en typ biografi-drama om en kvinna som vandrar längst pacific crest trail i Kalifornien. Där allt går ut på att hitta sig själv. En riktigt bra film hur som helst! 

Jag har nu i snart 10 års tid velat vandra leden El Camino som leder till Santiago de compostela i Spanien. Nångång ska det bli verklighet också. 
Men jag tänker börja min vandringshistoria på närmare håll nån gång när jag känner att den tiden är nu och hitta mig själv. För det är väl det allting handlar om någonstans. Att hitta sig själv, vem man är och var man hör hemma. Jag vill vandra padjelantaleden som min första lite längre tur, det har jag velat länge det med. Men innan dess tänker jag ta itu med nationalälvsleden som är en dagsvandring och som ligger här i kalix. Sen finns även skridfinnarleden här i kalix. Kungsleden har jag stått på men aldrig gått. Kanske ska bli vandrare som ny hobby. Det återstår att se. Men nångång kommer det bli av. :) 

Nu tackar jag för mig och nattliga tankar. 
Sov gott!