Checkat ut från jobbet ett tag. :)

Idag var sista dagen på jobbet för en månad framöver. Nu tjänstledig för att prova på något nytt och ha praktik 4 veckor nu i april på ett gruppboende. Ska bli väldigt roligt. 
Så på måndag blir första dagen. :)

Idag har vi varit på badhuset. Min unge är så stor att hon simmar helt själv i lilla bassängen utan dynor eller ring runt magen. Med simglasögon så är hon mer under vattnet än över vattnet. Å i rutchkanan slänger hon sig på mage och åker helt själv. Otroligt duktig. Man blir så förvånad varje gång. Men hon är ju med sin pappa och badar väldigt ofta när hon är där så inte undra på att hon lär sig så mkt. :) 

Är ledig nu imorgon och helgen så blir mys med Saga och massa annat typ. Får se vad vi hittar på. 
Nu snart läggdags. 

Hur mycket kan man älska någon.?

Hon är alldeles alldeles underbar, en egen individ med stor vilja att klara sig själv. Frågvis, söt och bestämd. Man får sakna henne så otroligt mycket ibland så man nästan går sönder inombords men men vet att man snart får ses igen vilket är otroligt skönt att veta. Hon gör livet värt att leva och jag skulle ge upp hela mitt liv för hennes. Hon gör så att jag får skratta flera gånger om dagen och hon kan säga otroligt tokiga saker, men hon är ändå helt amazing alltså! Jag älskar henne ända till månen och tillbaka. Eller som hon brukar säga, att hon älskar mig till skostinen. (skorstenen)
 
Mamma, jag älskar älskar älskar älskar älskar dina bhar (!) Sa hon till mig idag när vi skulle sova. Att man får skratta :)

Påsken 2016

Vilken underbar helg jag haft, alldeles för lite sömn på kontot men det tar vi igen. Men mycket trevligt och massor av kvalitetstid med min wingwoman. 
Det har varit pimpelfiske, skoterkörning, chaffis, påskmiddag med goa vänner, utgång, skärgårdshäng med mera. Så igår avslutade vi med ett benpass på gymet. :)

Nu kommer grannfrun över på lite frukost å sen är de jobbelijobbdags kl 12! 

Hoppas ni haft en bra påsk! :)