Min balkong....

Juni 2014 flyttade jag in i min lägenhet, som jag från början vantrivdes i så mycket. Det har tagit lång tid att lära mig tycka om den men nu trivs jag bättre och bättre ju mer tiden går. 
Idag fixade vi dessutom iordning min balkong! Så nu känner jag mig ännu mer hemma. Det ska fortfarande fixas lite, vill ha lite mer på golvet så ska leta efter lite trasmattor eller så, samt mera kuddar och en madrass typ till min lastpallssoffa. 
Men en liten budgetversion och man kommer rätt långt. 

Tusen tack till Erika som hjälpte mig. så nöjd. Vet bara inte hur jag ska få blommorna att överleva. :) 
Kommer bli mitt nya favoritställe. 

Före och efter. :)) 

Underbart soligt idag igen. :)

Idag var vi trötta på morgon. Men det var bara å kliva upp å göra sig iordning för jobb och föris. 
Hade en riktigt skön dag på jobbet idag. Så när jag slutade åkte jag och läste på mitt extrajobb. Hämtade Saga så gjorde vi pizza och åt middag ute på balkongen. Sen har vi varit på tur med riksfamiljen. Jag tog inlines och övriga tog cyklarna. :) 


Blev ca 3km och ett stopp vid en mysig liten brygga, där stanna vi och ungarna kasta sten i vattnet å busade. :) soligt och så fint väder. 

Har möblerat om i Sagas rum nu ikväll så nu står sängen vart hon ville ha den. Så då skulle hon även sova själv också. Synd för mig då hon åker imorgon å jag som ville goa på henne lite extra. :) men men. Hinner göra det imorgon en sväng. Har lovat henne att vi ska cykla till föris imorgon får se om hon orkar....

Tankarna dom far iväg med jämna mellanrum. Längtar och saknar. Nu drömma! 

Min älskade unge och morsdag

Idag firar vi alla mammor lite extra. Till min mamma har vi skickat paket som hon borde få imorgon :) Här fick jag paket på morgonen och sen bjöd lillan på frukost i sängen. Flingor och yoghurt som hon fixade ihop själv i köket. :) så har vi varit ute nästan hela dagen. Vi gick på Ica å pantade burkar så för dom pengarna köpte Saga jordgubbar. 
Hon är hjälpt mig idag också. Vi har dammsugit och tvättat och satt om alla blommor. Min gotjej, det absolut bästa jag har. 

Jordgubbstjejen. :) 

Men hon har haft sån otur nu. Igår ramlade hon med cykeln å slog upp hakan, inatt blödde hon näsblod så mamma lilla fick panik. Å idag har hon lyckas ramla å så sig också. :-/ stackarn. 
Vi blev bjudna på middag i stråkanäs, grillad älg så fick hon träffa farmor och farmor 2. :) 
Nu är de dags att krypa ner brevid min gois. Tidig morgon väntar då det är dags för jobb.