Flyg.nu

Nu när hösten närmar sig och det blir kallare ute så börjar man längta till lite varmare breddgrader, få flyga iväg till ett soligt ställe i en vecka eller två. Hade inte varit helt fel inte. På flyg.nu så kan man göra en enkel sökning och få fram priser från flera olika flygbolag och sen boka direkt. Det är så enkelt och går så snabbt! 
Jag vill ha sol, bad och storstad, med lite äventyr och hög mysfator. Det vore underbart. 
 
När man har bestämt sig vart flyget skll gå är det bara och klicka på länken nedan:
https://www.flyg.nu/flygresor/
 
 
Sponsrat inlägg

Dags för helg!

Redan tidig fredagsmorgon, när man har lite sovmorgon och inte behöver kliva upp förrän om en timme så vaknar hon såklart tidigt. :) nu är det dags för helg. Den kommer spenderas hemma hos mamma/mormor. Saga ska träffa sin kusin åsså ska vi mysa en massa såklart. Men först lite förskola och plugg.

Veckan har gått i rasande fart. Var sjuk i början av veckan så blev inget jobb men igår var jag min första dag i Sangis. Blir bra bara man lär sig hitta överallt. :)

Har pluggat också mest hela dagarna. Vi har haft grupparbete i veckan å idag ska vi avsluta den med en dialog över nätet tillsammans med läraren. Det är mycket att läsa men roligt och jag har världens bästa studiegrupp.

Vi hade en riktigt mysig kväll igår. Först hjälptes vi åt att städa hennes rum å sen fick hon göra kvällsgröt själv(nästan) så satt vi å pysslade i hennes prinsesstidning å när vi la oss så läste hon bok för mig. Min älskade unge.
Tycker att hon växer så fort och snart så fyller hon hela handen!!! :) stora tjejen.

Drömfabriken

Hej och välkommen till drömfabriken.
Det är du som sätter gränser, det är du som väljer vad du vill göra, vad har du för drömmar, vad har du för mål?

Drömfabriken, de ni... Vilken underbar start jag fick på min första Innevecka här i Sundsvall som studerande till beteendevetare.
Det är sista dagen idag och det har varit himmelskt roligt att få vara här, träffa alla klasskompisar som man ska dras med dem kommande tre åren. Blivit tilldelad en underbar liten studiegrupp där vi kommer kämpa tillsammmans.

Disciplin kommer behövas och jag vet precis hur jag funkar. Distansstudier, jo mer frihet. Men fortfarande förväntas en hel del, jag kommer leverera, vecka efter vecka de kommande tre åren. Jag kommer diskutera och analysera allt. Jag kommer gråta och slita mitt hår, jag kommer skratta och ha roligt. jag ska kämpa och om tre år typ väntar en beteendevetarexamen. :)
Känner mig otroligt nöjd med mitt val av denna utbildning, över 400 sökande och vet ni, jag måste vara ganska smart för hallå, jag är en av dem som kommit in på programmet. :)

Nu är det dags att packa väskan och promenera till skolan för ännu en dag fullmatad av intressanta och lärorika saker.