I´m Alive :)

I'm alive
For the first time in my life
I just know that I'm alive
I want to dance the night away
I'm alive
 
 

I can take it, I can make it, I'm dangerous
Can't you get it, you can't beat it, I'm fabulous
I can take it, I can make it, I'm dangerous
Can't you get it, you can't beat it
Cus I'm so dangerous

All the things are gone, all the waste of time
Now I'm searching for, the glory of my soul
Suddenly heaven decided to show me a new sensation
I changed my direction, I'm ready for action
I feel dangerous

I can take it, I can make it, I'm dangerous
Can't you get it, you can't beat it, I'm fabulous
I can take it, I can make it, I'm dangerous
Can't you get it, you can't beat it
Cus I'm so dangerous..

Ahh, ahh, I'm so dangerous, ahh, ahh
It's time to go, a taste of thrill
It's time to show what's in my face
Don't look back, don't be afraid
To volunteer could be the change
It's time to live your life

 

Igår var Da Buzz och spelade här i Kalix, jag visste inte riktigt om jag skulle ut då jag jobbat och var trött.. Men vi drog ut iallfall och jag ångrar mig verkligen inte. Mina fötter värker och halsen gör ont idag, Da Buz var så grymma. Jag älskar dom! Helt seriöst vilka braiga låtar och vilket drag. Det var en sjukt rolig kväll å jag kände mig verkligen high on life! En av dom bättre dagarna på länge vare.
Så sjukt bra kväll!! Tack alla inblandade. <3

tiden rinner iväg men vart är sommaren?

Så hade det hunnit gå tio dagar sen sista bloginlägget, å vart dom tio dagarna försvann det har jag ingen aning om, jag vet bara att dom gick väldigt fort. Det har hänt mycket som vanligt, ena dagen är de sol andra dagen snöstorm, men det roligaste måste vara att jag har shoppat mig en ny bil. Drömmarnas drömbil. Eller... jaa, något i den stilen,, den är en diesel och 6-växlad som jag alltid drömt om.. hihih.. så har jag ju övergått tillbaka till Opel Astra. Eller som Saga säger, Blixten Mcqueen, för det är ju en blixt i opelmärket. Så numera heter bilen Blixten ;)
Ska pimpa till den lite så den blir lite mera jag bara. Men det kommer så småningom. hihi.. 
 
I övrigt så är det full rulle som vanligt! Skriver tenta den här veckan om förskolan, utvärdering och styrning å ska bli klar imorgon är tanken för då äre deadline.... Men de fixar nog sig. Har ett flow nu, haha,, fast just nu är jag för trött för att tänka på den. Snart gå ut med Skorpan å sen dra täcket över huvudet å ligga en stund på spikmattan å koppla av, det har varit en hel del stress i mitt liv nu, men det går över eftersom, jag betar av lite saker som ploppar upp i min hjärna eftersom och nästa vecka drar vi ju på semester jag å min älskade unge. Det kommer bli så nice. Vi längtar och har nedräkning. Sen är det inte länge till jag åker till sundsvall å träffar min underbara studiegrupp :) 
 
Nu äre tack å godnatt!!
 
Pözz på er! <3
 
 

En riktigt bra söndag (måndag)

Jag förstår mig inte på livet ibland. Vissa dagar är verkligen bara slänga i soptunnan och vissa andra som idag är så värda. 


Vaknade kl 7 å låg i sängen å drog mig ett tag, tog en prommis med skorpan in till "stan" å hämtade nå grejer jag köpt. Kom hem å bakade nypon- och chiabröd som blev riktigt gott. Solen har lyst hela dagen så har suttit ute på balkongen å pluggat å läst massor. Äntligen är motivationen tillbaka, imorgon ska jag förbereda frågor till en intervju jag ska ha på onsdag. Samt läsa massa mera och hitta på annat skoj såklart. :) 
Har förberedd inför kommande moment och kollat upp böcker med mera då jag är i Grekland första veckan typ när momentet börjar. Är bara 7 veckor kvar till första året är slut, helt sjukt! 
Men jag vet att jag är på rätt spår nu, å när man får höra av andra att jag läser något som verkligen passar mig så är det ännu roligare. :) 

eftermiddagen har bestått av mys å serier å sen sen middag på Oskars. :) 

Å såklart massa bebisgos. Jag är hennes personliga manikyr och pedikyrist så det har vi pysslat med också. :) 

nu är det snart läggdags, ska lyssna lite musik å lösa lite korsord å ligga på spikmattan först. 

Hoppas ni haft en bra måndag! 

Carpe Diem!