Sista dagen närmar sig

Imorgon är sista dagen på hemtjänsten, för den här sommaren. Om jag kommer tillbaka dit nästa sommar det återstår att se. Man vet aldrig vad som kan hända på 9 månader. Hur som så har jag från imorgon min tjänst i flexgruppen, vilket innebär att jag kan bli placerad i vilken grupp son helst som saknar personal den dagen. :) flexibilitet, en av mina styrkor. 💪🏼 lär väl ligga tillgänglig som timmis nu å då under vinterhalvåret när det är veckor med lite mindre i skolan. 

På tal om skolan då, den börjar nu på måndag och vi ska läsa sociologi hela terminen, spännande och intressant! Utöver detta ska jag även läsa en 7,5hp kurs i Meänkieli :) ska bli skoj. Å om drygt en vecka bär det av till Sundsvall för Innevecka. Som jag längtar. :) få träffa min underbara studiegrupp och resten av klassen. 
Men först... nästa vecka blir det att hänga ute i älgskogen. Är tre år sen sist jag jagade så det är på tiden. Ska bli så kul. 

Nu är det läggdags. 7-12 väntar imorgon sen är det utcheckning!
God natt med er! 


Nikkaluoktasoppa till middag

 
Idag blev de soppa till middag, har bestämt att vi ska införa en soppdag per vecka så nu behövs massor med tips på goda och enkla soppor. 
Då varken Saga eller Marcus är speciellt förtjust i vitkål så gjorde jag klart allt i soppan förutom att sätta i vitkålen vilket jag gjorde sist och då delade jag upp den på två och satte pastapenne till dom :) 
nomnom säger jag bara. Gott å nyttigt!

VAB

 
Måndag och helgen blev lite längre som vissa kallar det, fick hem en liten sjuk söt tjej igår, febrigt och ajaj i öronen. Tur vi ändå har en bokat tid till örondoktorn på onsdag. Imorse hade hon ingen feber men vi är hemma idag då man ska ha en feberfri dag innan man går tillbaka till skolan, sen får vi se om hon håller sig feberfri resten av dagen också eller hur det utvecklar sig.....
 
Hur som, för denna mamma så blev det en till ledig dag, jovars, skönt å vara hemma men har bara 4 dagar kvar på jobbet som jag hade velat jobba lixom. Behöver pengarna mer än vad jag behöver förlora hälften när jag vabar. Men går inte å göra så mycket åt och dessutom så får jag umgås med den bästaste flickan i världen, min dotter <3
 
Nu ska vi slänga ihop lite frukost och sen ska vi leka med my little ponys. Ska passa på att måla ett till varv i köket samt fixa en massa annat också. :)
 
Ha en fin måndag! :)