Ahmenjoseruattdetvarlängesensistvettu....

Kanske på tiden att återuppta mitt bloggande, skriva av mig ibland och dela med mig av delar mitt liv och mina bilder och annat smått och gott. Är ju typ snart tre månader sen sist och massor har hänt i mitt liv. Både bra och sämre saker, men mestadels bara bra saker vilket jag tycker mycket om. 
 
Jag har skaffat mig en alldeles underbar sambo och vi har köpt ett alldeles underbart hus som vi ska flytta in i lagom till jul. 
Saga är så stor nu att hon ska börja i förskoleklass (Paniken som uppstår när man inser att hon inte är så liten nå mera).
Har varit sjukskriven en sväng under sommaren, vila och återhämtning blev ordinationen vilket jag har gjort i massor, fast jag har även hunnit med massor också :)
Hemtjänsten har varit min arbetsplats på under sommaren, nu har jag bara 8 pass kvar innan jag åter går på tjänstledigt för att plugga, vilket jag längtar efter. 
Jag har hunnit med att köra massor med bil, 100 mil ner till Dalarna och ytterligare några fler ner till Kopparberg och sen hela vägen hem igen samt massor med svängar uppåt också. 
En tur till Gotland för bröllop och turistande, lovely. 
Nya vänner och bekanta. 
Massa häng och skratt och skoj. 
 
En helt bra sommar med andra ord! Å den är ju inte riktigt slut ännu, inte för att vi haft så mycket kanonväder men ändå. Nu går vi mot höst hur som helst, skola, älgjakt, en tur till Sundsvall och flyttpacka och städning med mera väntar mig.
 
Ha en härlig söndagseftermiddag <3
 
 

Kommentera inlägget här :