Mallorca

Att åka till Mallorca. 
Till den underbara ön Mallorca som ligger i Spanien har jag varit två gånger i mitt liv, en gång när jag själv var liten, min första utlandsresa dessutom, jag kommer ihåg att vi besökte ett vattenland och att vi drack roliga drinkar (såklart alkoholfria) med jättelånga sugrör, och en gång när Saga var 8 månader, att åka med barn till Mallorca är något jag varmt kan rekommendera och framförallt Alcudia som är ett riktigt bra resmål främst för barnfamiljer. 
 
Sol, bad, värme, kultur och underbar natur, det finns något som passar både för stora och små, vill man festa ska man åka till Palma, vill man chilla så kan man åka till Cala Millor som är lite mer av en småstadsidyll. Låååånga sandstränder och underbart varmt vatten i havet. Palmer och längst med strandstråket finns det både butiker och restauranger där man kan gå å strosa när det blir för tråkigt att ligga i solstolen, eller ta ett dopp i havet såklart! Sist vi var där åkte vi till ett enormt vattenland, det var rutchbanor till höger och vänster. Massor med pooler och så roligt, vi åkte en nervpirrande rutchbana som var så kul! Jag var lite nervös måste jag säga. 
Vi besökte även en djurpark med massor av djur. Vi var på delfinshow och blev blöta när dom skvätte vatten. 
Det finns även markander där man kan gå runt och pruta på saker eller köpa sig nån lokal mat att äta. 
 
Något jag inte visste om Mallorca är att det tydligen finns en hel del vandringsleder och jag som börjar intressera mig mer och mer för vandring kommer definitivt att utforska dessa nästa gång jag ska besöka ön. 
 
Hur som vill du veta mer om Mallorca kan du gå in här: http://www.mallorcaspanien.se/
Jag rekommenderar varmt att åka dit, det är dessutom inte så lång flygtid från Sverige! 
 
Mallorca, Havet, Solnedgång, Strand
 
Sponsrat inlägg

Kommentera inlägget här :